Medimagazin logo

‘ Fethiye hastanesiz kalmasın ’ kampanyası

SSK Fethiye Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından devralınıp Beşkaza Devlet Hastanesi’ne dönüştürülmesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi’yle birleştirilmesine karar verilmesine tepkiler sürüyor
‘ Fethiye hastanesiz kalmasın ’ kampanyası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SSK Fethiye Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından devralınıp Beşkaza Devlet Hastanesi’ne dönüştürülmesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi’yle birleştirilmesine karar verilmesine tepkiler sürüyor.


Fethiyeliler, Beşkaza Devlet Hastanesi’nin çalışması için imza kampanyası başlattı.


Fethiyeliler ve Beşkaza Devlet Hastanesi personeli hastaneye sahip çıktı. Fethiye Ticaret Odası’nın birleşme kararından dönülmesi için geçen hafta bakanlığa faks çekmesinin ardından Hüseyin Kuyucak adlı vatandaş, imza kampanyası başlattı.

Gima önünde kurduğu standda imza toplayan Kuyucak, kampanyanın 28 Haziran’a kadar süreceğini belirterek Fethiye’nin hastanesiz kalmaması için Fethiyelileri imza vermeye çağırdı.

Kuyucak, “Beşkaza Devlet Hastanesi’nin kapatılmaması için imza kampanyası başlattım. Gerekli yerlerden iznimi aldım. Fethiye Kaymakamlığı, belirli yerlerde bu işi yapabileceğimi söyledi. Bir hafta boyunca yani 28 Haziran’a kadar bu kampanyaya devam edeceğim. Topladığım imzaları, Sağlık Bakanlığı’na fakslayıp rahatsızlığımızı dile getireceğiz. Hastanemiz kapansın istemiyoruz. Fethiyeli vatandaşların iyiliği açısından bu hastanenin mutlaka açık kalması gerekmektedir” dedi.

Kampanyanın ilk gününde yoğun ilgiyle karşılaştığını vurgulayan Kuyucak, “Bu kadar ilgi görmeyi beklemiyordum. Halkımızın büyük kısmının haberi bile yok. Sayı olarak belli bir hedefim yok ama toplayabildiğim kadar yani mümkün olduğu kadar fazla toplamaya çalışacağım. Tüm Fethiye halkını bu kampanyaya bekliyorum. Fethiye hastanesiz kalmasın” diye konuştu.



NTV-MSNBC
&#8216
fethiye
hastanesiz
kalmasın
&#8217
kampanyası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir