Medimagazin logo

Karlıova'da doktor sıkıntısı

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nde görevli olan iki doktordan biri izinli, diğeri de sevkli olunca hastalar zor durumda kaldı
Karlıova'da doktor sıkıntısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nde görevli olan iki doktordan biri izinli, diğeri de sevkli olunca hastalar zor durumda kaldı.


Günde yaklaşık 250 hastanın başvurduğu 25 yatak kapasiteli Karlıova Devlet Hastanesi'nde doktor bulamadıkları için büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, yetkililerin konuya çözüm bulmasını istiyor. Doktorlardan birinin izne gitmesi ve diğerinin aynı tarihte sevk alarak ayrılması yüzünden hastaneye gelen bütün hastalar, ya evlerine ya da Bingöl Devlet Hastanesi'ne gitmek zorunda kalıyor.

Karlıova İlçesi Suçatı Köyü'nde ikamet eden ve aniden fenalaşarak yakınları tarafından Karlıova Devlet Hastanesi'ne getirilen H. İskender Özbakır (63), tedavi için girdiği hastaneden geri dönmek zorunda kaldı. Karlıova Devlet Hastanesi girişinde bulunan 'doktorumuz sevkli olduğu için muayene yapılmamaktadır' yazısı halkın tepkisine neden oluyor. Her iki doktorun aynı zamanda ayrılmasına bir anlam veremediklerini ifade eden vatandaşlar, olası bir faciada doğabilecek sonuçların sorumlusunun kim olacağını merak ettiklerini söyledi.

İHA
karlıova'da
doktor
sıkıntısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir