Medimagazin logo

Hastaneler de doğum sancısı çeker!

Hastanede &#8216;doğum&#8217; sancısı<br />Diyarbakır&#8217;da yapımına 5 yıl önce başlanan ve yüzde 70&#8217;i tamamlanan Güneydoğu&#8217;nun en büyük kadın hastalıkları ve doğum hastanesi, 15 milyon YTL&#8217;lik ödenek sıkıntısı nedeniyle tamamlanamıyor.
Hastaneler de doğum sancısı çeker!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hastanede ‘doğum’ sancısı
Diyarbakır’da yapımına 5 yıl önce başlanan ve yüzde 70’i tamamlanan Güneydoğu’nun en büyük kadın hastalıkları ve doğum hastanesi, 15 milyon YTL’lik ödenek sıkıntısı nedeniyle tamamlanamıyor.


Diyarbakır Valiliği, 5 yıldır tamamlanamayan 300 yataklı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi’ni bu yıl hizmete açmayı planlıyor.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile yaptığı görüşmede konuyu gündeme getiren Diyarbakır Valisi Efkan Ala, yüzde 70’i tamamlanan hastane için 15 milyon YTL’lik ödeneğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Vali Ala, “2001 yılında SSK hastanesi olarak inşaata başlanmıştı. Şu anda inşaatın yüzde 70’i tamamlanmış durumda. Bina, Sağlık Bakanlığı’na geçtikten sonra kadın doğum hastanesi olarak tasarlandı. 300 yataklı hastaneyi bu sene içesirisinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Diyarbakır’daki kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kendi alanında bölgenin en büyük hastanesi olacak.



NTV-MSNBC
hastaneler
de
doğum
sancısı
çeker!
Yorum (5)
önder okay
güzel söylemişsin sevgili meslektaşım.
0
Cevapla
hasan ekim
Eski hocalarımızdan Refik Saydam’ın çok çalıştığını, kendini sağlı sorunlarına verdiğini bu yüzden çoğu kişinin onu hiç uyumaz sandığını duymuştum. Daha sonra başbakanlık döneminde de aynı şekilde çalışarak örnek bir kişilik sergilemiş. İsminin yeni kurumda da olması gerekir. Hocalarımız Zafer Paykoç v Galip Uğrak'a Allahtan rahmet dilerim.
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Son iki paragrafınız çok anlamlı.İnsanların konumu ne olursa olsun hiçbir kimse-ekip ''layusel'' erişielmez, dokunulamaz, sorgulanamaz değildir.Hele günümüzde. Her kim kendini bu konumda hissederse yerlerin ve göklerin sahibi onların burunlarını mutlaka sürter. Şeytanı şeytan yapan ''kibir ve gurur'' Rabbimizin en sevmediği tavırdır.
0
Cevapla
radyolog
Recep Akdağ kendi ismini ölümsüzleştirmek istiyor heralde ki, unutulmaz isimleri silmeyi deniyor kendince. 1-) unutulmaz isimleri bu şekilde unutturamazsınız. 2-) daha fazla çaba göstermeye gerek yok. recep akdağ adı da sağlık tarihimizin kara yaprağının baş köşesinde. üzülmeyin siz. tüm sağlık camiası şüpheniz olmasın, sizi hep anacak sayın bakan!
0
Cevapla
Burhan hekim
Şişmiş egolar, otokratik uygulamalar.. Şimdi bilgisayarimda civilization diye bir strateji oyunu oynuyorum yönetim biçimimi de 'teokrasi' yaptim. Artik herşey daha güzel!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir