Medimagazin logo

Doktor çiftin öldüğü dedikodusu, trajikomik olaylara neden oldu

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktor çiftin trafik kazasında hayatını kaybettiği dedikodularının yayılması, doktor çiftin trajikomik olaylar yaşamasına neden oldu
Doktor çiftin öldüğü dedikodusu, trajikomik olaylara neden oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktor çiftin trafik kazasında hayatını kaybettiği dedikodularının yayılması, doktor çiftin trajikomik olaylar yaşamasına neden oldu.


Adıyaman'ın Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Dr. Şule Aydın ve eşi Ortopedi Uzmanı Dr. Aktun Aydın, izne ayrılarak Ankara'ya yola çıktı. Şule Aydın'ın doğum iznine ayrılarak Ankara'ya gittiği gün başka bir kadın doğum uzmanı, Ankara yolu üzerinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. İsmi bilinmeyen bir kişinin Gölbaşı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni arayarak doktor çiftin trafik kazasında öldüğünü söylemesi üzerine, hastane personeli başta olmak üzere birçok kişi doktor çifti ve ailesini telefonla arayarak bilgi almaya çalıştı.


Öldü denilen doktor çiftin görev yaptıkları Gölbaşı İlçesi'ne gelerek göreve dönmesi üzerine ilçe halkı şaşkınlığını gizleyemedi. Bir çok kişinin kendilerini gördüklerinde ani bir şaşkınlık geçirdiğini belirten Aydın çifti, bu olayın psikolojik etkisinden kurtulamadıklarını belirtiyor.

İş başı yapmasına rağmen doktor çiftin hala telefonları susmuyor. Aydın çifti, kendilerini arayan herkese ölmediklerini ve hayatta olduklarını anlatmaya çalışıyor.
Kadın Doğum Uzmanı Dr.


Şule Aydın, bu olayın asılsız bir dedikodudan çıktığını fakat psikolojilerinin bozulduğunu dile getirerek, "Doğum iznine ayrıldıktan sonra trafik kazası geçirdiğimiz dedikodularının yayılmasının ardından sürekli telefonlar geldi. Bizim öldüğümüzü söylemeleri psikolojimizi bozdu. Faka tüm Gölbaşılılar bizi sevdiğini göstererek, bizleri yalnız bırakmadı. Market alışverişi yaptığımızda insanların önce bizleri tanımadığını düşündüm. Beni görenler ilk önce şaşırdı. Hemen su içen, sendeleyen oldu. Bunlar bizde komik bir anı olarak kalacak"dedi.
Ortopedi Uzmanı Aktun Aydın ise, yaşanan bu üzücü olayı şimdi komik bulduklarını söyledi.


İHA
doktor
çiftin
öldüğü
dedikodusu
trajikomik
olaylara
neden
oldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir