Medimagazin logo

Turhal Kazova Devlet Hastanesi, Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne dönüştürülüyor

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde hizmet veren Turhal Kazova Devlet Hastanesi'nin, Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne dönüştürülmesi çalışmalarının sonucunun beklendiği bildirildi
Turhal Kazova Devlet Hastanesi, Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne dönüştürülüyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Tokat'ın Turhal İlçesi'nde hizmet veren Turhal Kazova Devlet Hastanesi'nin, Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne dönüştürülmesi çalışmalarının sonucunun beklendiği bildirildi.


15 Şubat 2005 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla Sağlık Bakanlığı'na devredilen 30 yataklı Turhal SSK Hastanesi'nin ismi Turhal Kazova Devlet Hastanesi olarak değiştirilmişti. Hastane kağıt üzerinde ise Doğumevi ve Çocuk Hastanesi olarak gözüküyor. AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, Turhal Devlet Hastanesi'nin yanına ek bir bina yapıldığını ve bitmek üzere olduğunu belirterek, "Her gelen siyasi veya hükümet buraya şunu yapacağız, bunu yapacağız şeklinde beyanatta bulundu. Ama hiçbir şey yapılmadı. Bizde Turhal'daki Devlet Hastanesi'nin ek binasının temelini attık ve şu anda bitmek üzere. Burası bittiği zaman zaten Turhal'ında sağlık sıkıntısı bir nebze bitmiş olacak" dedi.
Boyraz, Kazova Devlet Hastanesi'nin bölüm hastanesi olarak hizmete devam edeceğini ifade ederek, "Orası zaten çok büyük bir hastane değil. Öbür inşaat bitecek ondan sonra Turhal'da bir yapılanmaya gidilecek" şeklinde konuştu.

İHA
turhal
kazova
devlet
hastanesi
doğum
ve
çocuk
hastanesi'ne
dönüştürülüyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir