Medimagazin logo

Bilgisayarlar çalınınca hastalar ortada kaldı

KARTAL Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hasta kayıt işlemlerinin yapıldığı bölüme giren hırsızlar bankolardaki 24 bilgisayarın RAM ve işlemcilerini sökerek çaldı. Önceki gece yaşanan hırsızlığın ardından dün öğle saatlerine kadar hastanede poliklinik hizmeti verilemedi
Bilgisayarlar çalınınca hastalar ortada kaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
KARTAL Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hasta kayıt işlemlerinin yapıldığı bölüme giren hırsızlar bankolardaki 24 bilgisayarın RAM ve işlemcilerini sökerek çaldı. Önceki gece yaşanan hırsızlığın ardından dün öğle saatlerine kadar hastanede poliklinik hizmeti verilemedi.


Poliklinik hizmetleri, başka bölümlerden bilgisayar getirilmesiyle öğleden sonra aşamalı olarak başlatılabildi. Hastane yetkilileri, 80 güvenlik elemanına ve 24 saat nöbete rağmen, 15 gün içinde 3 hırsızlık olayının yaşandığını belirterek, "Hekimlerin odalarının kapıları da zorlanmış, ancak içeriye girememişler" dedi. Polis, üst üste yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Akşam
bilgisayarlar
çalınınca
hastalar
ortada
kaldı
Yorum (28)
Dr C E
Değerli İbrahim ERSOY, Bu sistemin gerçekten yetim muamelesi göreni İç Hastalıkları uzmanı 5 yıldır. Ama bu sistemde; Vicdan yetim, Ahlak yetim, Hekim hakları yetim, Hasta hakları yetim, İnsan hakları yetim Empati yetim, İdealizm yetim, Bilimsellik yetim, Yetim hakkı yiyenler nasıl merak ediyorum.
0
Cevapla
serap tekinnas
el insaf ya iki üvey çocuktan biri kadın doğumculşarmış.tamam dahili branşları anlarım gerçekten büyük haksızlık siz kadın doğumcunun bir doğum puanını yakalamak için kaç hasta bakmak gerektiğini biliyorsunuz.dahili branşlar kendini parçalasa yine kadın doğumculara yetişemez. bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. nasıl üvey evlat oluyorlar bu durumda. ha performans adı altında aynı hastanede çalıştığınnız meslektaşlarımızla bir birimize kırdırıldık düşman kesildik. performansta özellikle dahili branşlar üvey evlat muamelesi görmüştür özetle..........
0
Cevapla
OSMAN
Bir Allah'ın kuruşu performans ödemesi alamayan SB dışında binlerce hekim varken, üvey çocuk lafı havada kalmaktadır bence.
0
Cevapla
Zekeriya
Kurum hekimleri "Yetim" den öte üvey evlat olmalı ki ne döner ve performans alamamakta SGK hekimlerine verilen Ek Denge Tazminatı bile verilmemektedir. SB her kademede ikaz edildiği halde üç maymun tiyatrosu halen devam etmektedir.
0
Cevapla
Gazi
Silahlı kuvvetlerdeki ve SGK daki hekimlerin performans ve döneri olmadığı için %700 kadar Ek ödemesi varmış. Bu Ek Tazminat performans alamayan diğer hekimlere neden ödenmez, engel olan nedir? İrade mi?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir