Medimagazin logo

Nöbetler kaldırılmadı, icap nöbeti tutulacak

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli'de 24 saat hizmet veren sağlık ocaklarının saat 17.30'dan sonra hizmet vermeyeceğiyle ilgili yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti
Nöbetler kaldırılmadı, icap nöbeti tutulacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli'de 24 saat hizmet veren sağlık ocaklarının saat 17.30'dan sonra hizmet vermeyeceğiyle ilgili yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Taş, Denizli'de son zamanlarda kamuoyunda Denizli'de bulunan sağlık ocaklarının hizmet sürelerinin kısaltılmasıyla ilgili yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ve yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi. Denizli'de bulunan sağlık ocaklarının 24 saat hizmet vermeye devam ettiğini belirten Dr. Taş, "Ancak sağlık ocaklarımızın asli ve temel görevi olan 'Koruyucu Sağlık Hizmetleri'nde çeşitli aksamalar tespit edilmiş olup, bu aksaklıkların giderilmesi için hekimlerin çalışma usullerinde değişikliğe gidilmiştir. Yani daha önce 24 saat nöbet usulüyle çalışan hekimler yapılan bu değişiklikle, icap nöbeti usulüne göre çalışmaya devam edeceklerdir. Gün içerisinde koruyucu, gebe, bebek-çocuk, loğusa izlemleri, aşılama hizmetleri gibi ve tedavi edici sağlık hizmetleri hekimler tarafından verilmeye devam edilecek olup, saat 17.30'dan sonra ise acil vakalara hekim haricindeki sağlık personelleri nöbet tutarak, hekimler de icap nöbeti tutarak sağlık hizmeti vereceklerdir.

İHA
nöbetler
kaldırılmadı
icap
nöbeti
tutulacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir