Medimagazin logo

'Hastaneye cami değil mescit yapıldı'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Onkoloji Hastanesi içine yapılan ve içinde mescidin de yer aldığı tesislerle ilgili olarak, "Bugüne kadar yapılan hizmetlerimizi reklam olmasın diye kamuoyuna aktarmadık" diye konuştu
'Hastaneye cami değil mescit yapıldı'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Onkoloji Hastanesi içine yapılan ve içinde mescidin de yer aldığı tesislerle ilgili olarak, "Bugüne kadar yapılan hizmetlerimizi reklam olmasın diye kamuoyuna aktarmadık" diye konuştu.


Gökçek, yaptığı yazılı açıklama da, "Bugün bir gazetede Onkoloji Hastanesi'ne yapılacak mescit ile ilgili olarak bir haber yayınlandı. Haber ne kadar objektif yazılmışsa köşe yazıları o kadar subjektif yazılmıştır. Bir kere yapılan cami değil, mescit. İkincisi mescidin altında morg ve gasilhane var. Üçüncüsü tıbbi ve adli otopsi yapmak için özel bölüm var. Ayrıca hastanede sık ölüm vakaları yaşandığı için ölenlerin yakınları için taziye odası var. Suçumuz ne, böyle bir tesisin yapımına yardımcı olmak. Bu benim ve eşim için sadece bir şeref vesilesidir. Yaptığımız çalışmalarla gurur duyuyoruz. Kaldı ki bugüne kadar buraya yapılan hizmetlerimizi reklam olmasın diye teker teker kamuoyuna aktarmadık. Sormak isterim acaba bu yazarlar hayatlarında bir kez Onkoloji Hastanesi'ne gidip oradaki hastaların psikolojisini tespit ettiler mi? Temenni ederim bir gün bu sıkıntıları onlar yaşamasın" ifadelerine yer verdi.

İHA
'hastaneye
cami
değil
mescit
yapıldı'
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir