Medimagazin logo

Muayene sistemindeki sırayı kaldıran başhekime ödül

SSK Hastaneleri'nin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi ve Amasya SSK Hastanesi'nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne çevrilmesinden sonra Başhekim olarak görevlendirilen Dr. Yüksel Emir'in, hastanede yaptığı başarılı çalışmaları takip eden Vali Celaleddin Lekesiz, Başhekim ve personelini ödüllendirdi
Muayene sistemindeki sırayı kaldıran başhekime ödül
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SSK Hastaneleri'nin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi ve Amasya SSK Hastanesi'nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne çevrilmesinden sonra Başhekim olarak görevlendirilen Dr. Yüksel Emir'in, hastanede yaptığı başarılı çalışmaları takip eden Vali Celaleddin Lekesiz, Başhekim ve personelini ödüllendirdi.

Daha önceden teknik imkansızlıklar ve yeterli donanım olmayışından dolayı tam anlamıyla hizmet veremeyen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde değişim rüzgarları estiren Başhekim Dr. Yüksel Emir, kısa zamanda hastaneyi 5 yıldızlı bir otel durumuna getirdi.


Duvarlara yapılan resimlerle çocuklardaki hastane psikolojisini ortadan kaldırdıklarını ifade eden Yüksel Emir, "Müracaat eden hastaların ilk olarak kayıt ve muayene sisteminde sırada beklemelerini ortadan kaldırdık. Laboratuar konusunda eksiklerimiz vardı, teknik olarak geliştirdik ve mikrobiyoloji ve kültür laboratuarlarını kurduk. Anne karnındaki çocuğu 3 boyutlu gösteren ultrason cihazı aldık. Hedefimiz insanlarımıza kaliteli bir hizmeti sunmaktı. Bunu başarmak için gece gündüz çalıştık" dedi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Vali Celaleddin Lekesiz, "Geçtiğimiz gün hastaneye yaptığım ziyaretten son derece keyif aldım. Yaptığınız çalışmalarla hastaneye gelen insanlarımıza tam bir hizmet veriyorsunuz, sizi ve personelinizi tebrik ederim" diye konuştu.

Vali Lekesiz, Başhekim Dr. Yüksel Emir, Hastane Müdürü Ragıp Kurt ve Başhemşire Neslihan Sözen'e takdirname verdi.

İHA
muayene
sistemindeki
sırayı
kaldıran
başhekime
ödül
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir