Medimagazin logo

Başhekim mahkeme kararıyla görevine geri döndü

Karacabey Devlet Hastanesi'nde, 1999-2003 yılları arasında başhekimlik yaptığı sırada görevinden alınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Doktor Nadir Ünlü, açtığı davayı kazanarak eski vazifesine döndü
Başhekim mahkeme kararıyla görevine geri döndü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Karacabey Devlet Hastanesi'nde, 1999-2003 yılları arasında başhekimlik yaptığı sırada görevinden alınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Doktor Nadir Ünlü, açtığı davayı kazanarak eski vazifesine döndü.


18 yıldır Karacabey'de çalışan Nadir Ünlü, 3 yıl aradan sonra yeniden başhekim olarak göreve başladı. Ünlü, ''Hukuk ilkeleri içinde hakkımı aradım ve sonunda açtığım davayı kazanarak tekrar görevimin başına geldim. Beni vazifemden devlet aldı ve tekrar görevimin başına devlet getirdi. Bütün arkadaşlarıma haklarını hukuki yollarla aramalarını tavsiye ederim" dedi.


Başhekim Nadir Ünlü, ekibiyle birlikte Karacabeyliler'e en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.


Bu arada, Ünlü'nün mahkemeyi kazanmasıyla, başhekimlik görevini yürüten Yavuz Kaan Bütün'ün tekrar eski görev yeri olan Mersin'in Aydıncık İlçesi'ne tayininin çıktığı ve burada çocuk hastalıkları uzmanlığı yapacağı öğrenildi.


İHA
başhekim
mahkeme
kararıyla
görevine
geri
döndü
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir