Medimagazin logo

Sözleşmeli sağlık personeli yer değiştirebilecek

Sağlık-Sen Sinop Şubesi Başkanı Dr. Ayhan Özcan, sözleşmeli sağlık personeli olarak görev yapanların bu ay sonuna kadar baş vurmaları halinde karşılıklı yer değişiminin mümkün olabileceğini söyledi
Sözleşmeli sağlık personeli yer değiştirebilecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık-Sen Sinop Şubesi Başkanı Dr. Ayhan Özcan, sözleşmeli sağlık personeli olarak görev yapanların bu ay sonuna kadar baş vurmaları halinde karşılıklı yer değişiminin mümkün olabileceğini söyledi.

Özcan, yaptığı açıklamada, Sinop'ta 79'u hastaneler ve 68'i de gruplara bağlı olmak üzere, toplam 147 sağlık personelinin sözleşmeli statüsünde görev yaptığını hatırlatarak, bu kapsamdaki sağlık personelinin tayinlerinin mümkün olmamasına karşın, Kasım ayı sonuna kadar İl Sınav ve Kur'a Komisyonları'na dilekçe ile başvurmaları halinde karşılıklı yer değiştirmelerinin mümkün olabileceğini duyurdu.

Dr. Özcan, "4924 sayılı Kanuna tabi olarak istihdam edilen sözleşmeli sağlık personeli, sözleşmelerinin bitim tarihi olan 31-12-2005 tarihine bir ay kala yani 30 Kasım 2005 tarihine kadar, üstleri vasıtasıyla ilgili İl Sınav ve Kur'a Komisyonu'na karşılıklı yer değiştirme talebinde bulunmaları halinde, görev yerleri talepleri doğrultusunda herhangi bir takdire veya şarta bağlı olmaksızın, ilgili İl Sınav ve Kur'a Komisyonu tarafından değiştirilecektir. Belirtilen şekilde gerçekleşecek olan karşılıklı yer değişiklikleri ilgili personele 2006 yılının ilk iş gününde yeni görev yerlerinde, yeni sözleşme imzalamasıyla uygulanacaktır" dedi.

İHA
sözleşmeli
sağlık
personeli
yer
değiştirebilecek
Yorum (1)
kağan cengiz
ben bu sıstemın yururluge gırmesını saglayan sız ve dıger ınsanlara hakkımı helal etmıyorum lanet olsun..ben bu ulkede okumak ıcın ne zorluklar atlattım sımdı surıyede basıt bı egıtımle turkıyeye gelmıs doktorlar benım iş alanımı bıtme sevıyesıne getırdı.. allah belasını versın bu sıstemı destekleyenın..
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir