Medimagazin logo

Doçenti ölüm çağırdı

Bolu'nun Mengen İlçesi Eskiçağ Köyü yakınlarında bir tanker, bir özel otomobil ve kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 38 yaşındaki Doç. Dr. Selahattin Rezaki'nin, olay günü Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin kongresine katıldığı ancak erken ayrılmak zorunda kaldığı ortaya çıktı
Doçenti ölüm çağırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bolu'nun Mengen İlçesi Eskiçağ Köyü yakınlarında bir tanker, bir özel otomobil ve kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 38 yaşındaki Doç. Dr. Selahattin Rezaki'nin, olay günü Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin kongresine katıldığı ancak erken ayrılmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

5'inci Ulusal Sinirbilimleri Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Rezaki, meslektaşlarına, 'Acilen Ankara'ya gitmem gerekiyor. Bu nedenle toplantıyı erken bitirmek zorunda kaldım. Sizden özür dilerim' dediği belirtildi.

Rezaki, olay gecesi Doç. Dr. Günfer Ayşe Gürer, Dr. Hatice Özdemir'i de alarak özel arabasıyla yola çıkmış, kazada Rezaki ve Gürer hayatını kaybetmiş, Özdemir ağır yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden akademisyenler, kongrenin son gecesinde düzenlenen yemekte objektiflere böyle gülümseyerek poz vermişlerdi.

Akşam
doçenti
ölüm
çağırdı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir