Medimagazin logo

İstifa eden başhekim tekrar görevine döndü

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Devlet Hastanesi başhekimliğinden istifa eden Op. Dr. Mehmet Yalçınkaya, görevine tekrar döndü
İstifa eden başhekim tekrar görevine döndü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Antalya'nın Korkuteli İlçesi Devlet Hastanesi başhekimliğinden istifa eden Op. Dr. Mehmet Yalçınkaya, görevine tekrar döndü.


Sağlık Bakanlığı'nın, 4 Ekim'den itibaren il sağlık müdürleri ile başhekimlere, muayenehanelerini kapatma mecburiyeti getirmesi üzerine, Korkuteli İlçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Yalçınkaya, 1 ay önce Korkuteli Kaymakamlığı'na dilekçe vererek görevinden istifa etmişti. Korkuteli Kaymakamlığı istifa dilekçesini Antalya Sağlık İl Müdürlüğü'ne göndermişti. Daha sonra Başhekim Yalçınkaya, istifa dilekçesini Antalya Sağlık İl Müdürlüğü'nden geri alarak, Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine geri dönmek istediğini beyan etti.
Antalya Sağlık İl Müdürlüğü, Op. Dr. Mehmet Yalçınkaya'yı tekrar başhekim olarak atadı. Yalçınkaya, Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevine başladı.

İHA
i̇stifa
eden
başhekim
tekrar
görevine
döndü
Yorum (3)
İHSAN SARIKAYA
hocam malumunuz insan, sağlığı(nı kaybetmemek için değil de tekrar kazanmak) için her şeyi yapar. bu her şeyin içine sadece mantıklı olan şeyler girmiyor maalesef. Aksine doğru-yanlış, medikal-paramedikal, ispatlanmış-ispatlanmamış, doktor-hoca üfürükçü her kes ve her şey girer. Geçen de annemi kandırmışlar bi tomar paraya envai çeşit ot ve bal satmışlar. kendisi astım hastası. ilaçlarını bıraktı ota başladı. soluğu acillerde aldı. şimdi hem ilaç alıyor hem ot içiyor. otların sayesinde iyileştim diyor. şimdide polenli bal aldı. allah aşkına polenin astıma ne faydası var? ama öyle ya işte. insan sağlığı için her şeyi(!) yapıyor.
0
Cevapla
Önemli mi?
Evet herkesin her hastalık konusunda fikri var Tv ler sağolsun.. Her hastalığa bir ot var deva olan..B angır bangır satıyorlar! Bakanlık bunları engellemek yerine kendi sağlık personeline yapmadığını bırakmıyor.Herkes Fizyoterapist, Marketler eczacı olur, kırıkçılar ortopedist...vs vs 48 meslek var ki sağlık bakanlığı bünyesinde halen tanımı yapılmamış. Hekimler kendi arasında,sağlık çalışanları kendi arasında, hastane hastane arasında öyle güzel bölünmüşki... çekememezlik yaratılmış.. birlik olup hak aramayı düşünemiyoruz.. Birbirimizle uğraşmak yerine aynı alanda çalışan insanlar olarak huzurlu bir hayat için çaba göstermeliyiz..hak ettiğimiz..
0
Cevapla
yasemin çınar
merhaba. sayın fizyoterapist çok güzel birlik olmaktan bahsetmiş sağlık personeli için fakat hekim arkadaşlar birlik olmayı performans unsuru çıktığından beri unuttular.birşeyi daha unuttular ekip ne kadar birbirini desteklerse sivil halktan o kadar saygı görür, yaptığı işin değeri bilinir. para hırsı çağımızda herkesi sardığı gibi en çok da hekim arkadaşları sardı bunu kabul edelim.iyi ki hala ekip ruhunu kaybetmeyen bir kaç tane var ki onları tenzii ederim. bu performans sistemi dayatılırken nasıl biz kendi kendimize kaldıysak beklenen sonuca yaklaşılırken maalesef siz de yalnızsınız. çünkü ben artık 'haydi arkadaşlar bu kararı protestoya,karşı koymaya'dediğinde arkasından sorgusuzca meydanlara yürüdüğüm hekim arkadaşlarımı göremiyorum artık. bol şans.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir