Medimagazin logo

Eczacıların reçete sıkıntısı

12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Bülent Ünsal, sağlık sektöründeki sıkıntıların halen devam ettiğini, ancak 2 yıllık yapılanmalarla yarınların sağlık hizmetlerinin daha iyi şartlarda sunumunun sağlayacağını beklediklerini söyledi
Eczacıların reçete sıkıntısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Bülent Ünsal, sağlık sektöründeki sıkıntıların halen devam ettiğini, ancak 2 yıllık yapılanmalarla yarınların sağlık hizmetlerinin daha iyi şartlarda sunumunun sağlayacağını beklediklerini söyledi.


Kayseri Eczacı Odası Başkanı Bülent Ünsal, hükümetin sağlık alanındaki 2 yıllık yeni yapılanma çalışmaları nedeniyle hem eczacıların hem de kamuoyunun sıkıntı çektiğini ve halen çekmeye devam ettiğini ifade etti.

Ünsal, "Ancak bu yapılanmalarla, yarınların sağlık hizmetlerinin daha iyi şartlarda sunumunu sağlayacağı için, biz eczacılar umutla bakıyoruz. Eczacı eczanesinde resmi kurum reçetelerine hizmet verirken, her kurumun her ilaç için ayrı kuralı olması dolayısıyla, hekimin bu kuralları yeterince bilmemesi sonucu hem kendisi mağdur olmakta hem de hasta mağdur olmaktadır. İnsanımız eczane ile doktor arasında gidip gelmektedir. Çünkü eczacı bu eksik reçeteyi kabul etse kesinlikle parasını alamayacaktır" dedi.

İHA
eczacıların
reçete
sıkıntısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir