Medimagazin logo

Hastane bahçesinde operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne girerken polislerin elinden kaçan ve Vakıf Gureba Hastanesi bahçesine saklanan Nijerya uyruklu bir sabıkalı, saatler süren arama sonucunda yakalandı
Hastane bahçesinde operasyon
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne girerken polislerin elinden kaçan ve Vakıf Gureba Hastanesi bahçesine saklanan Nijerya uyruklu bir sabıkalı, saatler süren arama sonucunda yakalandı.


Alınan bilgiye göre, çeşitli suçlardan cezaevinde yatan, isminin Muhammed olduğu öğrenilen Nijerya uyruklu bir sabıkalı, dün akşam saatlerinde tahliye oldu. Sabıkalı şahıs, saat 21.00 sıralarında sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, polislerin elinden kaçtı. Koşarak emniyetten uzaklaşan şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Vakıf Gureba Hastanesi bahçesine saklandı.


Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari sabıkalının yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Hastane bahçesinin çok büyük ve kullanılmayan boş binaların olması, şahsın saklanmasına olanak sağlarken polislerin işini zorlaştırdı. Bahçede yaklaşık 5 saat süren aramanın ardından Nijeryalı uyruklu sabıkalı, bir ağacın üzerinde saklanmaya çalışırken yakalandı.
Polisleri uzun süre uğraştıran şahıs, yeniden sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
hastane
bahçesinde
operasyon
Yorum (3)
Aykut Sezer
Sayın hocam, sizi üzmüş olan yazıları bilmiyorum ama uzmanlığımı onayladığınız o günden beri “Men Çe Guyem, Tamburam Çe Guyed!” başlıklı yazınızın ilk paragrafında değindiğiniz konunun çokta uzak bir gerçek olmadığını farketmiş bulunmaktayım. Artık uzmanların cinsiyetlerine göre değer kazandığı, az çalışan ama hakketmedikleri paraları birilerinin çıkardığı anlaşılması zor olmayan fakat sürekli yanlış uygulanan yönetmelikler nedeniyle alan ve bunu haklıymış gibi etraflarında anlatan uzmanları, siyaseten yönetici makamı alan ve yıllarını verdikleri uzmanlıklarını yapmayı unutan uzmanları, birbirlerinin hastalarına bakmayı performans saplantısı nedeniyle alışkanlık haline getiren uzmanları gördükçe; gönülden çalıştığı halde hep horlanmaya çalışılan uzmanlıkların tercih edilmemesi ve asistan bulunamayışı doğaldır.
0
Cevapla
dr.zz
Hocam cerrahi bir yaşam tarzıdır. Sevmeyen seçmez. Maddi getirisi yüksek diye, cerrah olmayı kafasına koymuş bir meslektaş da cildiyeyi seçmez.
0
Cevapla
İrfan murat yıldırım
Sevgili Hocam, Ukalalık diye değerlendirmemeniz dileğiyle yazınızın benim mesleğimi(Edebiyat) ilgilendiren kısmına küçük bir düzeltme yapıyorum. Men çe guyem, tamburam çe sazed”. “Ben ne diyorum, tamburam ne çalıyor" Selam ve saygıyla
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir