Medimagazin logo

Tedaviye 10 dakika gitar molası

Hastaların moralini yüksek tutmak için zaman zaman etkinlikler düzenleyen Denizli Devlet Hastanesi personeli, doktorlar için de öğle yemeği tatillerinde gitar çalıp şarkı söyleyerek motivasyon sağlıyor.
Tedaviye 10 dakika gitar molası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hastaların moralini yüksek tutmak için zaman zaman etkinlikler düzenleyen Denizli Devlet Hastanesi personeli, doktorlar için de öğle yemeği tatillerinde gitar çalıp şarkı söyleyerek motivasyon sağlıyor.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Beşir Türkmen ile kulak, burun, boğaz uzmanı Dr. Vildan Somunoğlu, hastane içindeki sosyal aktivitelerin yapıldığı bir salonda gitar resitali verdi. Salonda toplanan meslektaşları da ikiliye şarkı söyleyerek eşlik etti. Başhekim Dr. Mithat Ekici, hastaların yanı sıra personelin de moralini yüksek tutmak istediklerini ifade ederek, "Öğle tatillerinde yapılan bu tür aktiviteler motivasyonu artırıyor" diye konuştu.

Radikal
tedaviye
10
dakika
gitar
molası
Yorum (2)
RKTR
“Her gün, iç dünyalarına gizlenmiş, paçalarından sızan çekememezlik ve aşağılık komplekslerinin bir ifadesi olarak doktor düşmanlığını provoke ve teşvik edici yayın ve beyanlarla, hekim meslektaşlarımızın aleyhine yeni bir düzenleme getirebilmek veya getirtebilmek için gecesini gündüzüne katarak gayret sarf edenler, ..” İşte, “Milli Tıp Hukuku Formülü”nü getiren ve uygulayanlar da bu gibi patolojik canlılar. “Doktorlara dava açın !” diye açgözlüleri kışkırtanlar da bu taifeden. Bunları çok iyi anlatmışsınız Hocam. Göya “adalet, hak hukuk” (!) kisveleri altında, aslında tüm nefretlerini kusuyor, asla erişemedikleri ve erişemeyecekleri bir düzeyden hınçlarını alıyorlar. Ama, eninde sonunda bunların hepsi hastalanacak elbette. Hatta ciddi hasta olacaklar. Böyle tiplerin özelliği şudur: O ana kadar birilerine ne kadar küfür etmiş olurlarsa olsunlar, işleri düştüğü anda onların karşısında el-pençe-divan pozisyonuna geçerler. Yani zaten alçakken, daha da alçalırlar. Tiynetleri iyice ortaya çıkar. Bugün suçsuz hekimleri mahkemelerde perişan etmek için ellerinden geleni yapanları, yarın onların karşısında “Hocam, ne olursunuz ...” diye başlayan cümleler kurarken görürseniz, şaşırmayın. Kaçınılmaz sonuç bu. Hepsi işte aynen böyle olacaklar.
0
Cevapla
Mehmet K. Çelenk
Hocam, laboratuvar tetkikleri üzerinde oynayarak hastaları gereksiz incelemelere sokan özel hastaneler var mı cidden ? Böyle bir şey görüldüğünde, ihbar edilmesi / etmeniz gerekmez mi ?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir