Medimagazin logo

Recep Tayyip Erdoğan: Hastanelerde muayene olduğunuz zaman doktorlara 'bir kartınızı alabilir miyim?' demeyin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temeli eski başbakanlardan Mesut Yılmaz zamanında 1998 yılında atılan ve 50 trilyona mal olan Rize Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi
Recep Tayyip Erdoğan: Hastanelerde muayene olduğunuz zaman doktorlara 'bir kartınızı alabilir miyim?' demeyin
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temeli eski başbakanlardan Mesut Yılmaz zamanında 1998 yılında atılan ve 50 trilyona mal olan Rize Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.


Hastane açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, hastanelerde artık rehin kalma döneminin bittiğini ifade ederek, "Eğer bu alanda bir sıkıntınız olursa derhal bunu ilgilere bildirin. Çünkü böyle bir sıkıntıya neden olan kişi, devleti temsil noktasında bulunamaz. Hastanelerde muayene olduğunuz zaman doktorlara 'bir kartınızı alabilir miyim?' demeyin. Çünkü doktor her türlü hizmeti size hastanede vermek zorundadır. Daha sonra muayenehanesine giderek, 'Beni şu fiyata ameliyat eder misin?' demeyin. Kötü alıştırmayın" dedi.


Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindekilerle açılış yapan Erdoğan, daha sonra hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Yapımına 1998 yılında başlanılan ve ödenek sıkıntıları yüzünden yapımı geciken 400 yatak kapasiteli hastanenin, önümüzdeki yıllarda araştırma hastanesine dönüştürülmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 yılda tamamlanan bina yaklaşık 50 trilyon liraya mal oldu.

İHA
recep
tayyip
erdoğan:
hastanelerde
muayene
olduğunuz
zaman
doktorlara
'bir
kartınızı
alabilir
miyim?'
demeyin
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir