Medimagazin logo

Kilis Devlet Hastanesi 5.9 milyon dolara mal olacak

Kilis'te yapılacak 150 yataklı yeni devlet hastanesinin, 5 milyon 900 bin YTL'ye mal olacağı bildirildi
Kilis Devlet Hastanesi 5.9 milyon dolara mal olacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kilis'te yapılacak 150 yataklı yeni devlet hastanesinin, 5 milyon 900 bin YTL'ye mal olacağı bildirildi.


AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, 150 yataklı Kilis Devlet Hastanesi inşaatı için 2006 yılı genel bütçesinden 5 milyon YTL ayrıldığını belirterek, "Hastane, döner sermayeden karşılanacak 900 bin YTL ile birlikte 5 milyon 900 bin YTL'ye tamamlanacak. 2006 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan yeni devlet hastanesi inşaatının yapım yetkisi ve sorumluluğu Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda olup, ihalesi Bayındırlık ve İsken Bakanlığı tarafından yapılacaktır" dedi.


İHA
kilis
devlet
hastanesi
5.9
milyon
dolara
mal
olacak
Yorum (2)
drazman
Hocam yine döktürmüşsünüz. Kaleminize elinize sağlık. Bitirimi cümleleriniz okurken heyacan ve ilham veriyor. Benim de duygularıma tercuman olmuş bir yazı...
0
Cevapla
RKTR
Sayın İsmail Hakkı Hocam, Evet doğru, bu ülkede teknolojik tıp patladı. Ama bunu parasal hırs olarak değerlendirmek yerine, aslında “Defansif Tıp patladı” diye okumak sizce de daha doğru olmaz mı ? Neticede memleketin bütün doktorları sahtekar değiller ya. İnsanların artık –çok haklı olarak- ödleri patlıyor şikayet edilmekten. Ve mahkemede Hakim ile Savcı’nın ilk baktığı şey: “yapılan tetkiklerin sayısı ve kapsamı”.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir