Medimagazin logo

Erciş'te Özel Çapa Polikliniği açıldı

Van'ın Erciş İlçesi'nde faaliyet vermeye başlayan 'Özel Çapa Tıp Polikliniği', İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından törenle hizmete açıldı
Erciş'te Özel Çapa Polikliniği açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Van'ın Erciş İlçesi'nde faaliyet vermeye başlayan 'Özel Çapa Tıp Polikliniği', İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından törenle hizmete açıldı.


Özdemir Hanoğlu Caddesi'nde hizmete giren Erciş Özel Çapa Tıp Polikliniği'nin açılışına, Erciş Belediye Başkan Vekili Yusuf Albayrak, Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, sivil toplum örgüt temsilcileri ve geniş bir davetli kitlesi katıldı.

Açılışta konuşan ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Ali Partal, Erciş Devlet Hastanesi'nin sadece ilçe halkına değil, komşu ilçelerden gelen hasta potansiyeline de hizmet ettiğini belirterek, özel müteşebbislerin sağlık alanı da açtıkları bu girişimlerin faydalı olacağını söyledi.


Çapa Özel Tıp Polikliniği Başhekimi Dr. Tezcan Kayran ise 200 bin nüfusa sahip Erciş'in her gün büyüyen nüfus potansiyelini de göz önüne alarak, böyle bir girişim başlattıklarını söyledi. Devletin sağlık alanındaki sıkıntılarına özel müteşebbisler olarak yardımcı olmak amacında olduklarını da anlatan

Dr. Kayran, "Hedefimiz, sağlık alanında yeni tedavi hizmetlerini getirmek, ayrıca toplumun bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamada ilkeli hizmet sunmaktır" dedi.
Özel poliklinikte 3 doktor, 2 hemşire, 6 sağlık teknisyeni, 3 yardımcı hizmet personeli olmak üzere toplam 14 kişinin hizmet verdiği belirtildi.

İHA
erciş'te
özel
çapa
polikliniği
açıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir