Medimagazin logo

'Sağlık ocakları 24 saat çalışsın' kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı Başkanı İsmail Onaç, sağlık ocaklarının 24 saat hizmet vermesi için imza kampanyası başlattı
'Sağlık ocakları 24 saat çalışsın' kampanyası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı Başkanı İsmail Onaç, sağlık ocaklarının 24 saat hizmet vermesi için imza kampanyası başlattı.

MHP Denizli İl Teşkilatı Başkanı Onaç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Denizli'ye yaptığı ziyaretleri sırasında kentte sağlık personelinin çokluğu gerekçesiyle 13 sağlık ocağının hizmet süresinin 8 saate indirilmesine tepki olarak imza kampanyası başlattı.

MHP il binasında basın toplantısı düzenleyen Onaç, imza kampanyasında Denizli merkez, Baklan, Pamukkale, Kelekçi, Serinhisar, Çardak ve Gümüşler ilçelerinde yaklaşık 5 bin imza topladıklarını belirterek, "Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Denizli ziyaretleri sırasında sağlık personeli çokluğunu gerekçe göstererek verdiği talimatla Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 13 sağlık merkezinde 24 saat hizmet uygulamasına son vererek, 8 saat hizmet süresi vererek icap doktor uygulamasına geçilmesini sağlıkta atılan geri adım olarak görüyoruz. Yeniden 24 saat hizmete başlaması konusunda gerekenin yapılması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Beyağaç, Kelekçi, Bekilli, Baklan, Güney ve Babadağ'ın hem Denizli'ye ulaşım zorluğu olması hem de tarım kesiminin 3 yıldır uygulanan yanlış tarım politikaları sebebiyle fakir düşmesi sonucunda özel doktora gitmek veya Denizli'ye hastasını getirme imkanın olmadığını daha önce de söylemiştik. Turistik bölgeler olan Pamukkale-Karahayıt ve Akköy ile işçi bölgesi olan Gümeşler'de ise bu özelliklerden dolayı 24 saat hizmetin devam etmesi gerektiğini savunuyoruz. Sağlık ocaklarının tekrar 24 saat devam etmesi için imza kampanyası başlattık. Bu kampanyalar çerçevesinde merkez dahil olmak üzere toplam 5 bin imza topladık. Topladığımız imzaları Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Denizli İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş'a teslim edeceğiz" dedi.
'sağlık
ocakları
24
saat
çalışsın'
kampanyası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir