Medimagazin logo

Türk-Sağlık Sen hastanelerde sıkı güvenlik istiyor

Kısa bir süre önce Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'ne yapılan saldırı ve ülke genelinde sağlık çalışanlarının hedef alınması üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Yaşar Çekli, hastanelerde sıkı güvenlik tedbiri alınmasını istedi
Türk-Sağlık Sen hastanelerde sıkı güvenlik istiyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kısa bir süre önce Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'ne yapılan saldırı ve ülke genelinde sağlık çalışanlarının hedef alınması üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Yaşar Çekli, hastanelerde sıkı güvenlik tedbiri alınmasını istedi.


Hastane ve sağlık kuruluşlarında cereyan eden nahoş olaylara dikkat çeken Çekli, "Günümüz koşullarında her türlü zorluğa göğüs geren, çalışma şartlarının zorluğuna ve ücret dengesizliği ile personel yetersizliğine rağmen canla başla görev yapan sağlık personeline yapılan saldırıları kınıyoruz. Çok kısa zaman önce cereyan eden Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yaşanan olayların benzerleri karşısında aciz kalınmaması gerekir" dedi.


Sağlık çalışanlarının korku ve panik içinde olduklarını ifade eden Çekli, yaşanan olayların psikolojik olarak oluşturduğu tahribatın izlerinin günlerce sürdüğünü vurguladı. Çekli, "Gerekli önlemler alınmalı ve sağlık çalışanlarına güvence verilmelidir. Bir an önce üzücü olayların önüne geçilmesini istiyoruz" diye konuştu.

İHA
türk-sağlık
sen
hastanelerde
sıkı
güvenlik
istiyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir