Medimagazin logo

Atina’da kuş gribi korkusu

Türkiye'de kuş gribine yakalanan 3 kişinin hayatını kaybetmesi, Yunan halkını etkiledi. <br />Yunan resmi makamları tarafından kuş gribine yönelik özel bir tedbir alındığına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken olay, radyo ve televizyonlar aracılığıyla halka duyuruldu. Halk ise en çok kuş gribinin Avrupa'ya yayılmasından endişe ediyor
Atina&#8217;da kuş gribi korkusu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Türkiye'de kuş gribine yakalanan 3 kişinin hayatını kaybetmesi, Yunan halkını etkiledi.
Yunan resmi makamları tarafından kuş gribine yönelik özel bir tedbir alındığına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken olay, radyo ve televizyonlar aracılığıyla halka duyuruldu. Halk ise en çok kuş gribinin Avrupa'ya yayılmasından endişe ediyor.

Yorgos Pasos isimli bir Yunanlı, "Türkiye'de kuş gribinin ortaya çıkması bizi korkutuyor. Türkiye'nin bu durumla karşı karşıya kalması da bizi üzdü. Çünkü her şeyden önemlisi insanız ve iki devlet kendi politikalarını uygulasa da biz Türk halkına saygı duyuyoruz. Herkesin Noel'ini kutluyorum" dedi.

Valeri isimli Yunanlı da, "Kuş gribi beni korkutuyor. En önemlisi de kuş gribinin tüm Avrupa'ya yayılmasının söz konusu olması. Bu seçenek daha da korkutucu" diye konuştu.

Şu ana kadar Türkiye'den Yunanistan'a giriş yapanlar için özel bir uygulama yapılmadığı öğrenildi.

İHA
atina&#8217
da
kuş
gribi
korkusu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir