Medimagazin logo

Hemşireye saldırı protesto edildi

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde bir hemşireye yapılan saldırı, Devlet Hastanesi çalışanları tarafından protesto edildi
Hemşireye saldırı protesto edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde bir hemşireye yapılan saldırı, Devlet Hastanesi çalışanları tarafından protesto edildi.


Sağlık-Sen Ceyhan Temsilciliği tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi önünde düzenlenen eyleme hastanede görev yapan doktor ve hemşireler ile sağlık personeli katıldı. Sağlık-Sen Ceyhan Temsilcisi Necmi Seyhan, Ceyhan Devlet Hastanesi'nde sağlıklı bir ortamda hizmet verme gayretinde olduklarını ifade ederek, Ceyhan'ın büyük bir ilçe olması ve hastanenin kapasitesinin de küçük olması nedeniyle sağlık çalışanlarının çok zor şartlarda görev yaptığını belirtti.


Sağlık personelinin hastaneye gelen vatandaşlara ve hastalara güler yüzlü ve hoşgörülü davrandığını ifade eden Seyhan, 18 Ocak 2006 tarihinde hastanenin çocuk servisinde tedavi gören M.Ç'nin annesi Y.Ç. tarafından görevli hemşire Arzu Edik'e (27) yumruklu saldırıda bulunulduğunu ve hemşireye 8 gün iş göremez raporu verildiğini söyledi.


İHA
hemşireye
saldırı
protesto
edildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir