Medimagazin logo

Tıp Fakültesi için imza kampanyası

Doğru Yol Partisi (DYP) Rize İl Başkanlığı, faaliyete geçen yeni Rize Devlet Hastanesi'nin tıp fakültesine dönüştürülmesi için imza kampanyası başlattı
Tıp Fakültesi için imza kampanyası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Doğru Yol Partisi (DYP) Rize İl Başkanlığı, faaliyete geçen yeni Rize Devlet Hastanesi'nin tıp fakültesine dönüştürülmesi için imza kampanyası başlattı.


Konuyla ilgili açıklama yapan DYP Rize İl Başkanı Köksal Toptan, "Bilindiği gibi altyapısı tamamlanan Rize Üniversitesi önümüzdeki günlerde yasallaşacak. YÖK tarafından bir engel çıkartılmazsa Rize Üniversitesi resmen açılacak. Bu nedenle mevcut modern Devlet Hastanesi'nin tıp fakültesine dönüştürülmesi için bir engel kalmıyor. Biz hasta göçü vermemek, hastalarımızın Trabzon yollarında hayatlarını kaybetmemeleri için Devlet Hastanesi'nin tıp fakültesine dönüştürülmesini istiyoruz. Vatandaşlarımız imzalarıyla bize destek veriyorlar. Bu imzaları meclise göndereceğiz. Kampanyamızı iki günle sınırlı tutuyoruz. Çünkü iki gün içerisinde toplanacak imzanın yeterli olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
tıp
fakültesi
için
imza
kampanyası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir