Medimagazin logo

Batman'da 4 aylık dönerler ödenmeye başlandı

Batman Sağlık İl Müdürlüğü ve 1. basamak sağlık kuruluşlarında görev yapan toplam 800 personele döner sermayeleri ödenmeye başlandı
Batman'da 4 aylık dönerler ödenmeye başlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Batman Sağlık İl Müdürlüğü ve 1. basamak sağlık kuruluşlarında görev yapan toplam 800 personele döner sermayeleri ödenmeye başlandı.


Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Demir, Eylül - Ekim - Kasım ve Aralık aylarına ait döner sermayelerini alamayan toplam 800 personele döner sermayelerinin ödenmeye başlandığını bildirdi.

1.5 trilyon TL tutarındaki paranın hak sahiplerine ödenmeye başlanmasıyla, personelin 4 aylık beklentilerinin sona erdiğini belirten Müdür Demir, "4 aydan beri ödeyemediğimiz döner sermaye alacağını, dünden itibaren 800 hak sahibine vermeye başladık. 2005 yılına ait olan bu paranın ödenmesinden sonra 2006 yılı hesaplarını toplamaya başlayacağız" dedi.

İHA
batman'da
4
aylık
dönerler
ödenmeye
başlandı
Yorum (10)
mustafa tahincioğlu
Sayın Mehmet DEMİR Yazılarınızın sürekli takipçisiyim. Basit bir internet taramasında bile "SGK yıllık 10 milyon TL üzerinde fatura gönderen Üniversite Hastanelerinden aldığı sağlık hizmetlerini götürü bedel üzerinden ödemek üzere bir sözleşme metni hazırlayarak söz konusu üniversite rektörlüklerine gönderdi." Haberleri okuyoruz hal böyle ise SUT fiyatlarının %30 artması ancak sgk anlaşmalı özel hastanelere yarar diye düşünüyorum.Saygılarımla.
0
Cevapla
İG
Yedi canlı sadece "Tam Gün" değil. Tam güne karşı direnenler de değil. Tam Gün tamtamcıları Tam Gün'ün değişim ihtimalinden bile ürküyorlar. Çünkü tam gün edebiyatından rant sağlayan bakanlığa yerleşmiş tamtamcılar var. Onların canı yedi, yediyüz vs katlanarak gider. Kulaklarına karsuyu kaçtıkça uykuları berheva oluyor. Merak ediyoruz: Yazar hangi kaynaktan bahsediyor? Zannettiği gibi %30 la falan peynir gemisi yürümüyor artık. Hoş bu bile akla ziyan ya. Boşuna debelenmeyin derim. Hiçbir kitaba uymayan sistemden erken dönülmelidir. Millet Tam Güncüleri tam kadro tanıyor. Birisi çekti gitti. Zannetmesin ki unuttuk. Hesap var hesap. Herkes ayağını denk atmalı. Güzel sisteminiz size kalsın.
0
Cevapla
ali seven
Mehmet bey sizin yazılarınızı gerçekten çok merakla izliyorum. Sağlık sistemine yaptığınız katkılardan dolayı sizi tebrik ediyorum.
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Bu yazıdan da anlaşılıyor ki yeni bakanımızın başarılı olması için kendi bürokrat kadrosunu oluşturması kaçınılmaz.Eski bakanın ve ekibinin doktorlar nezdinde %89 başarısızlığı geçenlerde yapılan bir interaktif ankette ortaya çıkmıştı.Ne demişler:hiç kimse görmek istemeyenden kör,duymak istemeyenden sağır,anlamak istemeyenden daha çok duvar olamaz....
0
Cevapla
dr omur
Sayın demir zaten sistemi bu hale getiren sizin zihniyet değilmi? Prof aydın açıklaması ve sizlerin bu sitedeki yazınizi okudum. Sanki başkası yapmış gibi sistemin bozukluğunu yazıyorsunuz . Pes doğrusu
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir