Medimagazin logo

SSK 'lı hastalar, devlet hastanesine alışamadı

Bir zamanlar SSK Hastaneleri'nde saatlerce süren bürokratik işlemleri bitirip, muayene olabilmek için sabahın ilk ışıklarıyla hastane yollarına düşen SSK'lı hastalar, bu alışkanlıklarını terketmedikleri için yine sabah saatlerinde çile çekiyor
SSK 'lı hastalar, devlet hastanesine alışamadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bir zamanlar SSK Hastaneleri'nde saatlerce süren bürokratik işlemleri bitirip, muayene olabilmek için sabahın ilk ışıklarıyla hastane yollarına düşen SSK'lı hastalar, bu alışkanlıklarını terketmedikleri için yine sabah saatlerinde çile çekiyor.


Devlet hastanelerinde sadece vezne kaydı ve muayene sırası işlemi olduğunu belirten Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Fahrettin Özkan, "Hastaların erken saatte muayeneye gelmesine gerek yok, alışkanlık sebebiyle sabah izdiham yaşanıyor, ancak öğleden sonra doktorlar sinek avlıyor" diyor.


Özkan, yıllarca SSK hastanelerinde kuyruk çilesi çeken vatandaşların, bu kuyrukların bir nebze daha az olması nedeniyle devlet hastanelerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtiyor. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde yaklaşık bir yıl öncesine kadar günde ortalama 200 hastanın muayene ve tedavisinin yapıldığını belirten Özkan, SSK'ların devrinin ardından günlük hasta sayısının yaklaşık bin 500'e ulaştığını belirtiyor.


Başhekim Özkan, vatandaşları alışkanlıklarından vazgeçiremeyince vezne memurlarının çalışma saatlerini 05-14.00 olarak düzenlediklerini de dile getirdi.

Yenişafak
ssk
'lı
hastalar
devlet
hastanesine
alışamadı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir