Medimagazin logo

1.5 yıldır harap Hastane yoluna yarım günde Başbakan asfaltı

İstanbul'da bir hastanenin 1.5 yıldır harap halde olan yolu, "Başbakan Erdoğan ziyarete gelecek" haberi üzerine yarım günde asfaltlandı...
1.5 yıldır harap Hastane yoluna yarım günde Başbakan asfaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul'da bir hastanenin 1.5 yıldır harap halde olan yolu, "Başbakan Erdoğan ziyarete gelecek" haberi üzerine yarım günde asfaltlandı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul 70. Yıl Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret edeceği haberi üzerine, uzun zamandır harap durumda olan giriş yolu yarım günde asfaltlandı. Bölgeye giderek, asfaltlama çalışmalarını organize eden Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç ise asfaltlamanın Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili olmadığını savundu.

'Bunlar periyodik çalışma'

Erdoğan'ın geçtiğimiz yılın ekim ayında Yemen'e yaptığı gezide tanışarak, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisini Türkiye'de sürdürmesini sağladığı 13 yaşındaki Beşir Ahmet'i ziyaret edeceği haberi, hastaneyi alarma geçirdi. Hastane yolu da ziyaret öncesi hummalı bir çalışmaya sahne oldu. Ana girişin çukurlarla dolu harap yolu, belediye ekiplerince öğle saatlerine kadar asfaltla kaplandı. Çalışmaların başında duran Dalkılıç, "Biz normal periyodik çalışmamızı yapıyoruz, Başbakan'ın programıyla uzaktan yakından alakası yok" dedi.

'Ambulans zor geçiyordu'

Hastane çalışanları ise ambulans ve hastaların giriş yaptığı yolun, son 1.5 yıldır alt bölümünde yapılan inşaat nedeniyle şantiye halinde olduğunu söyledi. Dün de, sabah başlayan asfalt çalışması nedeniyle hastaneye yalnızca ambulansların girişine izin verildi. Temizlik araçları da hastane önünde çalışma yaptı.
Milliyet
1.5
yıldır
harap
hastane
yoluna
yarım
günde
başbakan
asfaltı
Yorum (45)
Ethem Erginöz
Sayın hocam dediklerinize "siz kazandınız" ibaresi hariç katılıyorum. Hayır hocam bakan da kazanamadı o da bunu çok yakında anlayacak. Herkez kaybetti. herkezin kaybettiği bir oyun kurmak ise bakana nasip oldu. Su akacak yolunu bulur diyelim sayın hocam. Su akacak yolunu bulur.
0
Cevapla
ethem onaran
Bırak fikir almayı,kimsenin beklemediği bir bayram tatili öncesi,adalet bakanlığıyla ilgili bir prosedürün içine gizlenmiş iki satırlık bir yazıyla bu iş bitmiştir,ben kazandım diyenler,gerçekte neler kaybettiklerinin muallesef farkında değiller.İlerde neler kaybettklerini farkettiklerinde ise ülke çok şey kaybetmiş olacak ve tarih her konuda olduğu gibi bu konuda da şaşmaz hükmünü vererek bu kararı alanların nefretle anılmasına şahit olacaktır.
0
Cevapla
halil
Elinize sağlık hocam gelinen noktayı çok güzel bir dille özetlemişsiniz. Şuan itibariyle hekimler mutsuz, umutsuz. Yakın tarihte hastalarda sağlık sisteminin iyiye gitmediğini farkedecek. Bakanın geri dönüşü mümkün olmayan adımlar atması ve doğruluğunda ısrarcı olması çok daha vahim.
0
Cevapla
Orthoss
Ortam iktidar yanlısı kadrolaşma sonucu yerini haketmemiş, yeterli tecrübe ve bilgisi olmayan prof ve doçentlerle dolacak. Dolsun. İyi olan ben özelde çalışırken benim kıymetim daha çok bilinecek. Daha çok para isteyeceğim. Beni düşünmeyen, bana saygı duymayan bana saldırgan davranan halka ben neden saygı göstereyim?
0
Cevapla
ahmet tevfik ozan
BİR TUHAF ZAFER Kazanandan, ne mümkün; dinlemek zaferleri.. Mağluplar hançerlenmiş, duruyorken köşede!... ahmet tevfik ozan
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir