Medimagazin logo

Tıp fakültesi öğrencisine çarpıp, ölüme terketti

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Abdullah Ata Çetin, bir otomobilin çarpması sonucu öldü. Önceki akşam futbol maçı yapan Çetin, bisikletiyle eve dönmek istedi
Tıp fakültesi öğrencisine çarpıp, ölüme terketti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Abdullah Ata Çetin, bir otomobilin çarpması sonucu öldü.


Önceki akşam futbol maçı yapan Çetin, bisikletiyle eve dönmek istedi. Çetin'e, Kasım Gülek Bulvarı'nda, bir otomobil çarparak kaçtı. Otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Ahmet Güleryüz olay yerini terk etti.


Bir süre sonra yoldan geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edilen genç ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Doktorlar "Kazayı yapan sürücü kaçmak yerine Çetin'i hemen hastaneye getirseydi kurtulma şansı daha yüksek olurdu" dedi. Polis, olay yerinin yakınında bulduğu otomobilin Ahmet Güleryüz adlı bir kişiye ait olduğu belirledi. Güleryüz'ün babası Hüseyin Güleryüz de bir süre sonra Bağlar Karakolu'na giderek, "Oğlum bir kişiye çarmış. Gelip teslim olacak" dedi.


Radikal
tıp
fakültesi
öğrencisine
çarpıp
ölüme
terketti
Yorum (1)
dilek şahin
bir çok hastanede güvenli cerrahi kontrol lisstesini doldurup onaylamak sadece hemşirelere ek iş olarak yıkılmıştır kendi bölümümüz dışında doktorlaın dolurması gereken bölümleride bizler doldururuyoruz. doktor eksik bırakırsa herhangi bir uyarı almazken onun yerine doktora hatırlatmadın diye hemşire uyarı alıyor. merak ediyorum formlar hakkında eğitimler doktorlara verilmiyor mu???
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir