Medimagazin logo

Akdağ'ın oğlu kaza geçirdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammed Akdağ kendisinin kullandığı özel otomobil ile kaza yaptı
Akdağ'ın oğlu kaza geçirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SAĞLIK Bakan Recep Akdağ'ın 20 yaşındaki oğlu Muhammet Akdağ, trafik kazası geçirdi.

Kaza, bugün saat 22.00 sıralarında Yenimahalle İlçesi, ODTÜ kavşağında meydana geldi. Ankara'daki kar yağışı ve sıcaklığın eksi 5 dereceye düşmesi nedeniyle buzlanan yolda, kendisine ait otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Akdağ, yol kenarında bulunan bir ağaca çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilin direksiyon mahallinde sıkışan Muhammet Akdağ, cep telefonuyla babası Bakan Recep Akdağ'ı arayarak kaza yaptığını ve otomobilin içinde sıkıştığını haber verdi. Bunun üzerine Bakan Recep Akdağ ise sağlık ve itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi.

BAKAN, KAZA YAPAN OĞLUNA DESTEK VERDİ

Kısa süre içinde hem Bakan Akdağ, hem de sağlık ekipleri olay yerine geldi. Muhammet Akdağ, sıkıştığı otomobil içinden olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 30 dakika süren bir çalışmanın ardından güçlükle çıkartıldı. Bu çalışma yapılarken Bakan Akdağ da oğluna moral destek vermeye çalıştı. Sıkıştığı yerden kurtarılan Muhammet Akdağ, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Hastanede hemen tetkikleri yapılan ve tedavi altına alınan Muhammet Akdağ'ın sağ ayağının ve sol el bileğinin kırıldığı, akciğerinde ise zedelenme oluştuğu öğrenildi. Bu arada kazayı haber alan çok sayıdaki bürokrat da hastaneye akın etti.

Muhammet Akdağ'ın Yoğun Bakım Ünitesi'nde müşahade altında tutulduğunu, hayati bir tehlikenin söz konusu olmadığını belirten Başhekim Prof.Dr. Nihat Tosun, “Bakanımızın oğlu, buzda kayınca kaza yaptı. Hastanemize gelen Muhammet Akdağ’ın sağ ayak ve sol el bileği kırılmış. Akciğerlerinde ise zedelenme meydana gelmiş. Tedavisi sürüyor. 3 gün hastanede kalacak'' dedi.

Bu arada Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da hastaneye oğluyla birlikte gittiği öğrenilirken halen hastanede oğlunun başında refakatçı olarak kaldığı açıklandı.

GÜL VE ATALAY’DAN AKDAĞ’IN OĞLUNA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile Devlet Bakanı Beşir Atalay, dün geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi altına alınan Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın oğlu Muhammed Akdağ’ı ziyaret etti.

Muhammed Akdağ’ı tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret eden Gül ve Atalay, "geçmiş olsun" dileğinde bulundular.

Gül ve Atalay, ziyaret sonrası hastaneden Sağlık Bakanı Akdağ tarafından uğurlanırken, Muhammed Akdağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Muhammed Akdağ, dün akşam kendi kullandığı araçla ODTÜ Kavşağı’nda geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanmıştı.


Milliyet

akdağ'ın
oğlu
kaza
geçirdi
Yorum (18)
Ali Solakoğlu
Maaşla birlikte ödenenen döner sermaye ek ödemesinden emeklilik için yapılan kesintinin emekli maaşına katkısı ne kadar olacaktır. Nasıl hesaplanmaktadır.Bilgilendirirseniz memnun olurum. Sayıgılar.
0
Cevapla
mine celik
hakim,savcı,askerler için yapılan düzenleme var.ayrıca;merkez bankası hizmetlisinin emekli maaşı,yıllar önce 5.000 tl diye duymuştum.sadece hekimlerin temel maaşı, dolayısı ile emekliliğe yansıtılması sorun oluyor.yetkililerden sürekli çaresizlik açıklaması geliyor.
0
Cevapla
dr who
hekimlerin yaptığı iş zor iş..mevcut sistemde bu zor işi doktorlara yaptırtmanın yolu döner sermaye ödemeleri ile olmaktadır..emekli olunca da emeğine artık ihtiyaç duyulmayan, posası çıkmış doktora bu emekli maaşı layık görülmektedir ki hakimlerle, subaylarla ve bazı diğer meslek grublarıyla kıyaslanınca bu hakaret gibi kalmaktadır..hekimlerin kalbi bunun için kırıktır..
0
Cevapla
d d
Yeni emekli oldum. Maasimda sabit ek odemelerle ilgili herhangi bir kalem yok. Yani bakanlarin soyledigi gibi 2 yil sonra emekli maasiniz su kadar artacak, 10 yil sonra bu kadar artacak!!! Yok oyle bir sey. Hepsi kandirmaca...
0
Cevapla
mine celik
pekçok kesimin ek göstergeleri zaman zaman yükseltiliyor.bizim ek göstergelerimiz yıllar yılı hiç değiştirilmedi.bu tür düzenlemeler istenildiğinde, istenilen kesime yapılıyor. masumane bir biçimde,yapılabilecek birşey yok demeye getiriliyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir