Medimagazin logo

Düzce'de doktorlardan düdüklü protesto

Düzce'de düzenlenen "Sağlıkta Dönüşüm" konulu sempozyuma katılan Türk Tabipler Birliği (TTB) ve Pratisyen Hekimler Derneği (PHD) üyeleri, aile hekimliğini protesto etmek için Anıtpark'a kadar düdük çalarak yürüdü
Düzce'de doktorlardan düdüklü protesto
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Düzce'de düzenlenen "Sağlıkta Dönüşüm" konulu sempozyuma katılan Türk Tabipler Birliği (TTB) ve Pratisyen Hekimler Derneği (PHD) üyeleri, aile hekimliğini protesto etmek için Anıtpark'a kadar düdük çalarak yürüdü.


TTB ve PHD üyeleri, aile hekimliğini protesto etmek amacıyla Kızılay Düğün salonundan Anıtpark'a kadar düdük çalarak yürüdü. TTB ve PHD üyeleri adına basın açıklaması yapan PHD Genel Sekreteri Erkan Kapaklı, aile hekimi olamayacaklarını belirterek, "İş güvencemizi elimizden alan, işsizleştiren, emekli olduğumuzda bizi bir kenara atmak isteyen, uluslararası kurulları hiçe sayarak 7 gün 24 saat çalışmaya zorlayan bu sistemi kabul etmiyoruz. Sağlımızı bize satmak isteyen, bizi müşteri yerine koyan, paran yoksa öl diyen, sağlımızı korumayan, bizi ilaca bağlı hale getirmeye çalışan, sağlıklı yaşama hakkımızı elimizden alan bu sistemi kabul etmiyoruz. Çünkü biz insanız. Kısacası aile hekimi olmayacağız" dedi.


TTB ve PHD üyeleri, basın açıklamasının ardından sessiz bir şekilde dağıldı.

İHA
düzce'de
doktorlardan
düdüklü
protesto
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir