Medimagazin logo

Çürük hastane acil boşaltıldı

Iğdır'da 1963 yılında temeli atılan 100 yataklı Devlet Hastanesi, zemini çürük çıktığı için acilen boşaltıldı. Ordu Caddesi üzerindeki 100 yataklı ve 30’dan fazla doktorun görev yaptığı hastanenin kapısına, geçen cuma günü kilit vuruldu
Çürük hastane acil boşaltıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Iğdır'da 1963 yılında temeli atılan 100 yataklı Devlet Hastanesi, zemini çürük çıktığı için acilen boşaltıldı. Ordu Caddesi üzerindeki 100 yataklı ve 30’dan fazla doktorun görev yaptığı hastanenin kapısına, geçen cuma günü kilit vuruldu.

Hastalar ve malzemeler, aynı cadde üzerinde 750 metre ötedeki Sağlık Bakanlığı’na bağlı Mehmet Sadık Şide Hastanesi’ne taşındı. Iğdır Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Kum, ‘Bayındırlık Bakanlığı tarafından verilen rapor üzerine hastaneyi, eski SSK hastanesine taşıdık. Burada bir süre hizmet verdikten sonra Melekli Beldesi yakınlarında 1993 yılında temeli atılan ve tamamlanmak üzere olan 150 yatak kapasiteli yeni hastaneye taşınacak. Çürük raporu verilen 4 katlı hastane yıkılıp, yerine kadın doğum ve çocuk kliniği yapıtırılacak’ dedi.

Iğdırlılar, hastaneyi yapanlar ve ‘sağlam’ diye teslim alanlar hakkında soruşturma başlatılmasını istediler.

Hürriyet
çürük
hastane
acil
boşaltıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir