Medimagazin logo

Hastanenin parasını çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimlik Binası'nda bulunan vezneden büyük miktarda para ile cep telefonu çalan şahıs kayıplara karışırken, güvenlik kamerasına takıldı
Hastanenin parasını çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimlik Binası'nda bulunan vezneden büyük miktarda para ile cep telefonu çalan şahıs kayıplara karışırken, güvenlik kamerasına takıldı.


Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gece Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimlik Binası'nda bulunan vezneye giren bir şahıs, önce para kasasından 2 bin 700 YTL aldı, ardından da personelin cep telefonunu çaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasının kaydetmiş olduğu görüntüleri izleyerek, hırsızı yakalama çalışmalarına başladı.

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın sorumluluğunun veznedarda olduğunu söyleyerek, "Bizler veznedara ayrı bir yükümlülük verdik. Kendileri normalde 1-2 dakikalığına vezneden ayrılsa kendileri sorumlu olur. Hastaneye ait olar 2 bin YTL parayı ise veznedar ödeyecektir. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturmayı başlattı. Güvenlik kamerası, saniye saniye yapılan hırsızlığı görüntüledi. Polis ekiplerinin bu olayı gerçekleştiren şahsı bulacağına inanıyorum" dedi.


İHA
hastanenin
parasını
çalan
hırsız
güvenlik
kamerasına
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir