Medimagazin logo

En yetkili destek: Bakandan Elif'e kutlama

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Özel Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 'zorunlu hizmet' kapsamında Hakkâri'nin Durankaya beldesine atanan Dr. Elif Küçük Demiralay'ı dün telefonla arayarak kutladı
En yetkili destek: Bakandan Elif'e kutlama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Özel Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 'zorunlu hizmet' kapsamında Hakkâri'nin Durankaya beldesine atanan Dr. Elif Küçük Demiralay'ı dün telefonla arayarak kutladı.

Akdağ, beldedeki sağlık ocağının da hemen açılacağı sözünü verdi.
Bugüne kadar hiç doktor yüzü görmeyen Durankaya beldesine atanınca, "Bu fedakârlığa katlanmalıyız" diyerek işe koyulan Dr. Elif'in hikâyesi dün pek çok ulusal gazetede yer almıştı.


Hakkâri Sağlık Müdürü İdris Ethemoğlu'nu arayan Bakan Akdağ, inşaatı süren sağlık ocağı hakkında bilgi aldı. Ethemoğlu, dört katlı sağlık ocağının inşaatın tamamlandığını ve malzemelerin en kısa sürede verileceğini söyledi. Bunun üzerine Akdağ, "Sağlık ocağını en kısa sürede hizmete açın, malzemeleri de gönderin. Eksikleriniz varsa biz göndereceğiz" dedi. Dr. Elif, sağlık ocağı tamamlanmadığı için, ilköğretim okulunun bir sınıfında hizmet veriyor.


Müdür beldedeydi
Akdağ daha sonra Sağlık Müdürü Ethemoğlu'ndan Dr. Elif Küçük Demiralay'ın cep telefon numarasını aldı. 24 yaşında ve üç aylık evli genç doktora başarılar dileyen Akdağ, en kısa sürede açılacağı ve bütün ihtiyaçlarının karşılanacağı sözünü verdi. Sağlık Müdürü Ethemoğlu da dün sağlık ocağında incelemelerde bulundu.

Radikal
en
yetkili
destek:
bakandan
elif'e
kutlama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir