Medimagazin logo

Hastaneye yeni alınması planlanan cihaz depoda bulundu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Körfez Devlet Hastanesi'ne yeni kurulan patoloji laboratuvarı için alınması planlanan 15 milyar lira değerindeki cihaz, hastane deposunda tesadüfen bulundu
Hastaneye yeni alınması planlanan cihaz depoda bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Körfez Devlet Hastanesi'ne yeni kurulan patoloji laboratuvarı için alınması planlanan 15 milyar lira değerindeki cihaz, hastane deposunda tesadüfen bulundu.


Sağlık Bakanlığı'na devrinin ardından sürekli olarak genişletilen ve üniversite hastanesi kapasitesinde hizmet vermeye başlayan İskenderun Körfez Devlet Hastanesi'nde yeni kurulan patoloji laboratuvarı için alınması planlanan patoloji test cihazı, hastanenin deposunda tesadüfen bulundu. Hastaneye 10 yıl önce alınan cihazın, hiç kullanılmadığı, 10 yıldır da depoda bekletildiği öğrenildi.


Basın mensuplarına hastaneyi gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi veren Başhekim Ergun Saraçoğlu, yeni kurulan patoloji laboratuvarında görevli doktorun kendisine verdiği bilgi karşısında şaşkına döndü. Başhekimin merak ederek "Bu nedir?" diye sorduğu patoloji test cihazının, 10 yıl önce satın alınarak hastanenin deposuna konulduğunu söyleyen görevli doktor, cihazın değerinin yaklaşık 15 milyar lira civarında olduğunu ve önemli bir cihaz olduğunu kaydetti.


İskenderun Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ergun Saraçoğlu, cihazı 10 yıl sonra da olsa hizmete soktukları için mutlu olduklarını söyledi.

İHA
hastaneye
yeni
alınması
planlanan
cihaz
depoda
bulundu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir