Medimagazin logo

12 yıl beklendikten sonra "kullanılamaz" raporu verildi

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde 12 yıl önce temeli atılan devlet hastanesi binasına, Sağlık Bakanlığı tarafından 'Hastane olarak kullanılamaz' raporu verildi
12 yıl beklendikten sonra "kullanılamaz" raporu verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde 12 yıl önce temeli atılan devlet hastanesi binasına, Sağlık Bakanlığı tarafından 'Hastane olarak kullanılamaz' raporu verildi.


Ağrı-Van Yolu üzerinde yapımı tamamlanan devlet hastanesine geçen günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen müfettişlerin incelemeleri sonucu, binaya bakanlık tarafından 'Hastane olarak kullanılamaz' raporu verildi. İlçede yeni bir devlet hastanesi inşaatının yapımı için Sağlık Bakanlığı tarafından 10 bin YTL kaynak gönderileceği belirtilirken, 10 bin YTL'ye mal olan eski hastanenin ise okul olarak kullanılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceği kaydedildi.

Patnos'ta uzun süredir beklenilen hastanenin faaliyete geçilmeden iptal edilmesine ilçe halkı tepki gösterirken, İHA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu ise, yeni bir hastane inşaatına başlanılacağını kaydetti. Yetkililer tarafından 12 yıl önce temeli atılan hastaneye, 'Hastane olarak kullanılamaz' raporunun verildiğini ifade eden Özyolcu, "Yeni yapılacak hastane inşaatına 34. İçgüvenlik Tugayı karşısında başlanılacak. Arsa sahipleriyle anlaşmaya varılmış ve en kısa zamanda yeni hastanemizin temeli atılacak" şeklinde konuştu.

Olayı doğrulayan Ağrı Sağlık Müdürü Ahmet Akkuş ise, kendilerinin hastaneyi henüz teslim almadıklarını, verilen rapor doğrultusunda yeni bir hastane yapılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İHA
12
yıl
beklendikten
sonra
"kullanılamaz"
raporu
verildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir