Medimagazin logo

Yaralıya rapor yüzünden dayak atan 2 doktora suç duyurusu

Eskişehir'de bir üniversite öğrencisi, çalıştığı işyerinde başından yaralanması üzerine gittiği hastanede rapor yüzünden tartıştığı 2 doktorun kendisini darp ettiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu
Yaralıya rapor yüzünden dayak atan 2 doktora suç duyurusu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Eskişehir'de bir üniversite öğrencisi, çalıştığı işyerinde başından yaralanması üzerine gittiği hastanede rapor yüzünden tartıştığı 2 doktorun kendisini darp ettiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Ahmet Şahin (21), işçi olarak çalıştığı bir mağazada kepenk demirlerine başını vurması neticesinde alnının yarıldığını ve Devlet Hastanesi'ne gittiğini söyledi. Alnına hastanede 3 dikiş atıldığını belirten Şahin, "Filmlerim çekildi ve gerekli tedavim yapıldı. Film sonuçlarını doktora göstermek için babamla birlikte doktor odasına girdik. Doktor A.E, filmlerimi inceledi ve bir şeyim olmadığını, dikkatli olmamı önerdi. Babam, doktora 2 gün istirahat verip veremeyeceğini sordu. Doktor rapor veremeyeceğini söyledi. Babam bunun üzerine 1 günlük rapor istedi. Doktor, bu defa sesini yükselterek 'Rapor vermiyorum' diyerek bağırdı. Babam da odadan çıkarken, 'Canınızın istediğine işinize gelince rapor veriyorsunuz' dedi. Babam kapıdan çıktıktan sonra doktorun babamın üzerine yürüdüğünü gördüm. Doktorun babama vuracağını anlayınca önüne geçerek, kollarımı açıp engel olmak istedim. Doktor beni itekledi, karşılıklı birbirimizi itekledik. Bu arada, beni polisler ve güvenlik görevlileri tuttuğu için doktor tarafından tekmelendim. Bu esnada diğer doktor O.E, kalabalık içinden gelip dikiş atılan alnıma kasıtlı olarak yumruk attı ve beni tekmeledi" dedi.


Ahmet Şahin, yumruktan sonra dikişlerinin açılmasıyla alnının yeniden kanamaya başladığını ileri sürerek, "İkinci defa alnıma dikiş atıldı. Olaylara hiç karışmayan başka bir doktor, daha sonra beni yanına çağırarak 2 günlük rapor verdi. Bana tekme ve yumruk atan 2 doktordan da şikayetçiyim. Sadece rapor yüzünden başımıza bu olay geldi. Cumhuriyet Savcılığı'na 2 doktor hakkında suç duyurusunda bulundum. Doktorlar böyle yaparsa işimiz var. Artık hastaneye korkarak mı gideceğiz? Yarın da Tıp Bayramı. Bu olayın böyle denk gelmesi üzücü. Bu olaylara babam Sabri, annem Bağdagül Şahin ile orada bulunan görevliler ve polis memurları şahittir" diye konuştu.

İHA
yaralıya
rapor
yüzünden
dayak
atan
2
doktora
suç
duyurusu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir