Medimagazin logo

Öğretmen doktorun kendisini darp ettiğini iddia etti

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde bir öğretmen, muayene için gittiği doktor tarafından darp edildiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu
Öğretmen doktorun kendisini darp ettiğini iddia etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde bir öğretmen, muayene için gittiği doktor tarafından darp edildiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Edremit Lisesi'nde sosyoloji öğretmeni olarak görev yapan Hakan Özçoban (35), boğazındaki rahatsızlık sebebiyle Gömeç Sağlık Ocağı'na gitti. Özçoban, "Hafta başında sağlık ocağına boğazımdaki ağrı için gittim. Orada doktor E.İ.'ye şikayetimi anlattım. Çok basit bir muayene ettikten sonra, bana hiçbir şeyimin olmadığını söyledi. Bunun üzerine, hafta sonu gittiğim uzman hekimin bana aynı rahatsızlığım için yazdığı reçeteyi gösterdim. Bana, onun bilemeyeceğini söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Ben hakarete rağmen teşekkür ederek, başka bir doktora gideceğimi söyledim. Bu kez yerinden kalkarak, beni parçalayacağını söyleyip, kafamı yumruklamaya başladı. Çıkan arbede üzerine ben kendimi hemen odadan dışarıya attım. Çıkan seslere gelen sağlık ocağındaki kişiler doktoru zapt etmeye çalıştı. Ben içeride sağlık karnemin kaldığını fark edince istedim, ancak doktor bana karnemin verilmeyeceğini söyledi. Aynı zamanda doktor, yanına gelen diğer sağlık personeline de, bu adama geldiğinde bakmayacaksınız şeklinde ithamlarda bulundu. Hemen sağlık ocağından çıkarak rapor alıp, Cumhuriyet Savcılığı'na gittim ve suç duyurusunda bulundum" dedi.


Eşi Selcen Özçoban da, "Eşimin bu yaşadığı olaydan bir hafta önce ben de aynı sağlık ocağına, Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk alabilmek için gittim ve aynı doktor yine o gün oradaydı. Ben yarım saatlik olan Edremit'e yetişebilmek için hastalardan izin istedim ve öne geçtim. Fakat doktor, 'Bu durumu hastalar kabul edebilirse de ben edemem' dedi. 'Sen kendini ne zannediyorsun' diyerek, çeşitli hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine benim elimde bulunan reçeteyi aldı ve tutanak tutturacağını söyledi. Reçetede yazılı olan ilaçları yazmayacağını belirtti. Halbuki bu ilaçlar benim sürekli kullandığım ilaçlar. Bunlardan sonra küfürlü konuşarak beni kovdu. Daha sonra oradan gelen başka bir doktor, doktor E.İ.'yi arkada bir odaya alarak polikliniğe kendisi geçti. Zannediyorum bir rahatsızlığı vardı, kendisine kriz gibi bir şey gelmişti" diye konuştu.


İHA muhabirinin görüştüğü doktor E.İ, "Kaymakam beyle görüştüm. Devlet memuru olduğum için basına bir açıklama yapamıyorum. Benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olay şu anda mahkemelik. Şu anda açıklama yapılacak bir durum yok" şeklinde konuştu.

İHA
öğretmen
doktorun
kendisini
darp
ettiğini
iddia
etti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir