Medimagazin logo

Ferit Bernay komisyona bilgi verdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) rektör hakkında "Keyfi yönetim, kamu kaynaklarının amaç dışı kullanımı ve kadrolaşma iddialarını" araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay'ın bilgisine başvurdu
Ferit Bernay komisyona bilgi verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) rektör hakkında "Keyfi yönetim, kamu kaynaklarının amaç dışı kullanımı ve kadrolaşma iddialarını" araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay'ın bilgisine başvurdu.


Dün yazılı şekilde iptal edemeyeceği bir toplantıya katılması gerektiğini belirterek komisyon toplantısına katılmayan Rektör Prof. Dr. Ferit Bernay, komisyonun toplanmasının ikinci gününde saat 10.00'da Valilik toplantı salonuna gelişinde, "Komisyon, üniversitemiz hakkında araştırma yapıyor. Bende bilgi vermeye geldim" dedi.

Bir klasör dosyayla gelen Rektör Bernay'ın komisyona, görev süresince OMÜ'de yapılan yatırım ve atılımlarla ilgili slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdiği öğrenildi.


TBMM Araştırma Komisyonu'nun kurulma aşamasından bu yana Rektör Bernay, akademik ve bilimsel alan ile fiziki yatırımlar konusunda kamuoyuna sık sık bilgi veriyor.


İHA
ferit
bernay
komisyona
bilgi
verdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir