Medimagazin logo

Hastanede nöbet krizi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde görevli personelin nöbet yoğunluğundan kaynaklanan şikayetleri, sendikacıları harekete geçirdi.
Hastanede nöbet krizi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde görevli personelin nöbet yoğunluğundan kaynaklanan şikayetleri, sendikacıları harekete geçirdi.


Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Koç ile Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Başhekim Ahmet Güzeliş ve Hastane Müdürü Levent Göksu'yu makamlarında ziyaret ederek, nöbet konusunda çalışanların taleplerini iletti. Güzeliş, önümüzdeki hafta Türk Sağlık-Sen yetkilileriyle biraraya gelerek, meseleyi görüşüp bir neticeye bağlayacaklarını söyledi. Güzeliş, sendika yetkililerine hastanenin problemleri hakkında bilgi verdi. Sendika yetkilileri, konuyu siyasilere ve ilgili makamlara götürerek çözmek için gayret göstereceklerini bildirdi.
Hastanede bazı personelin muhtelif bahanelerle nöbet tutmadıkları, bunun da bazı personelin daha fazla nöbet tutmasına sebep olduğu ifade edildi.

İHA
hastanede
nöbet
krizi
Yorum (3)
fikri yetgin
beleş olursa tüm masraflar firmalar tarafından karşılanırsa bizimkiler mezara bile girerler alimallah
0
Cevapla
Halit Canatan
doçentlik sınavları için yayın sayısından çok adayın h faktörü göz önüne alınmalıdır. Ör. Doçentlik sınavına başvurabilmek için h faktörünün (ör) en az 4 (bilim dalı ve disipline göre değişebilir). h faktörü ayrıca prof kadrosun atamalarda da dikkate alınmalıdır. Bazı ülkelerde h faktörü akademik yükseltilmelerde ve atamalarda önemli bir kriter olarak kullanılmaktadır. not: Adayın kendi kendine yaptığı atıfları hariç tutulmalıdır.
0
Cevapla
dr.taner
Hocam bir de doçent olana kadar geçen süreç önemli. İşin başında ehli olmayan insanları şaibeli sınavlarla başasistanlık ve yardımcı doçentlik kadrolarına alınırsa, nasıl olsa ülkemizde birşekilde yayın yapılıp doçent olunuyor. Öncelikle yardımcı doçentliklere alım yapılırken bununda objektif merkezi bir sınavla yapılması lazım. Çünkü herkes aynı kalitede yalakalık yapmak zorunda değil, herkesin dayısı yok...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir