Medimagazin logo

Cezaevi doktoru, cezaevine esrar sokmaya çalışırken yakalandı

İZMİR'de, görev yaptığı Buca Kapalı Cezaevi'ne esrar sokmak istediği iddiasıyla gözaltına alınan doktor, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı
Cezaevi doktoru, cezaevine esrar sokmaya çalışırken yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İZMİR'de, görev yaptığı Buca Kapalı Cezaevi'ne esrar sokmak istediği iddiasıyla gözaltına alınan doktor, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Buca Kapalı Cezaevi'ndeki jandarma ekipleri, geçen ay, hükümlü ve tutukluların doktoru, hareketlerinden şüphelenip, üzerini aradı.

Üzerinden, kimliği açıklanmayan bir hükümlüye götürmek üzere sakladığı bir miktar esrar ele geçirildiği ileri sürülen doktor gözaltına alındı.

Buca Cezaevi Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan ve suçlamayı kabul etmeyen doktor İrfan koçak, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Cezaevi doktoru, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevi yönetiminin, doktorun, görev yaptığı yere rahatlıkla girip çıkabildiği için daha önceden de aynı suçu işleyip işlemediğinin belirlenmesi amacıyla soruşturma yürüttüğü öğrenildi.


Milliyet

cezaevi
doktoru
cezaevine
esrar
sokmaya
çalışırken
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir