Medimagazin logo

Tüzün: Sağlık turizmi ile çamur ve kaplıcadan para kazanalım

Şubat ayı içinde yapılacak Sağlık Turizmi Fuarı ile ilgili bir açıklama yapan Prof.Dr.Fikret Tüzün "Uzun süredir ekonomik açıdan ciddi kayıplara uğrayan toplumumuz kültüründeki bu olguya giderek yabancılaştı" dedi
Tüzün: Sağlık turizmi ile çamur ve kaplıcadan para kazanalım
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Şubat ayı içinde yapılacak Sağlık Turizmi Fuarı ile ilgili bir açıklama yapan Prof.Dr.Fikret Tüzün "Uzun süredir ekonomik açıdan ciddi kayıplara uğrayan toplumumuz kültüründeki bu olguya giderek yabancılaştı" dedi.

Tüzün "Yaz tatili ile sağlık tatili Türkiye’de de artık farklı algılanmalıdır" dedi. Tüzün, yerli turizmcilerin SPA konusundaki gelişme çabalarının yabancıların Türkiye’deki sağlık turizmine dönük ciddi yatırımlarla yeni bir boyut kazandığına dikkat çekerek "Bu konu maalesef bugüne kadar ülkemizde yeterli derecede önem kazanamamıştır. Oysa dünyada sağlık turizmi konusunda çok ciddi turizm hareketleri olduğunu görüyor ve biliyoruz. Aslında Türk kültüründe kaplıca ve çamur banyoları ciddi bir yere sahiptir" dedi. 10-12 Şubat tarihlerinde "The İstanbul Spa & Luxury Show - Sağlıklı Tatil Günleri" adı altında Maslak Princess Otelinde gerçekleşecek fuarın önemine de dikkat çeken Tüzün, ziyaretçilere de standlarda uygulamalı olarak çamur, yosun banyosu, masajlar, cilt bakımları yaptırabileceğini söyledi. Fuarda, jüri kurulunda Başaran Ulusoy, Ceylan Pirinççioğlu, Gülay Kamaz, Güneri Civaoğlu, Murat Ersoy ile Deniz Akkaya gibi ünlülerin yer aldığı Türkiye Spa, Wellness Otel ödülleri ve İnci Pirinççioğlu özel ödülü sahibini bulacak.

Hürriyet
tüzün:
sağlık
turizmi
ile
çamur
ve
kaplıcadan
para
kazanalım
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir