Medimagazin logo

Hekimler sahada da iddialı

Erzurumspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmesine rağmen Sağlıksporlu yöneticiler ve Numune Hastanesi idarecileri gelecek için ümitli
Hekimler sahada da iddialı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Erzurumspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmesine rağmen Sağlıksporlu yöneticiler ve Numune Hastanesi idarecileri gelecek için ümitli.


Sağlıkspor’un Erzurumspor ile yaptığı çiftkale antrenman maçını Cemal Gürsel Stadyumu’nun şeref tribünlerinden izleyen Sağlıkspor’un fahri başkanı olan Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selçuk Bozhalil, bu sezon çok iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi. Erzurumspor’da da yıllarca yöneticilik yapan Bozhalil, Sağlıkspor’u 3. Lig’e çıkarmak için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Yaptığı transferlerle bir anda gündeme oturan Sağlıkspor’un, 3. Lig’e çıkarak hem Erzurum’u 3. Lig’de temsil etmek hem de Erzurumspor’un altyapısını oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Bozhalil, bazı küçük eksikliklerin olmasına rağmen iddialı bir ekip oluşturduklarını kaydetti.


Hem yönetim olarak hem de takım olarak 3. Lig’e çıkacaklarına inandığını anlatalan Bozhalil, “Yıllardır Erzurum takımları terfi maçlarına gidip eliboş dönüyor. Bu kez biz Sağlıkspor olarak inşallah Erzurum’u 3. Lig’de temsil edeceğiz. Bunun için de tüm Erzurumlular’ın ve sağlık teşkilatının çalışanlarından maddi ve manevi destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
hekimler
sahada
da
iddialı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir