Medimagazin logo

Hemşire sevgilisini alnından vurdu

Bodrum'da terk edilince çılgına dönen genç, hemşire sevgilisini hastaların gözü önünde alnından vurduktan sonra bir el de kendi kafasına sıktı. Ağır yaralı sevgililer ölümle pençeleşiyor
Hemşire sevgilisini alnından vurdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bodrum'da terk edilince çılgına dönen genç, hemşire sevgilisini hastaların gözü önünde alnından vurduktan sonra bir el de kendi kafasına sıktı. Ağır yaralı sevgililer ölümle pençeleşiyor


Ankara'dan 3 yıl önce çalışmak için Bodrum'a gelen ve Yalıkavak'ta bir kuaför salonunda iş bulan 24 yaşındaki Kadir Aslan, işyerinin yakınındaki Özel Yalı Polikliniği'nde çalışan hemşire Miray Karademir'le (21) arkadaş oldu. 1.5 yıl aşk yaşan sevgililer evlenmeyi planlıyordu, iddiaya göre Aslan'ın aşırı kıskançlığı nedeniyle sık sık kavgalar başladı. 2 ay önce ilişkiyi bitirme kararı alan hemşire Karademir, Aslan'a bir başkasını sevdiğini ve peşini bırakmasını söyledi. Aslan ise ayrılmak istemedi. Aslan önceki akşam görüşme teklifini kabul etmeyen Karademir'in çalıştığı polikliniğe "kurusıkıdan çevrilme" olduğu anlaşılan tabancayla geldi.

Personel ve hastaların gözü önünde Karademir'i yakalayıp boğazını sıktı, sandalyeye oturttu ve müdahale etmek isteyenleri de ölümle tehdit etti. Aslan, "Bana yar olmadın, seni kimseye yar etmeyeceğim" diyerek genç hemşirenin alnına l el ateş etti.

Aslan, sevgilisinin sandalyeden kanlar içinde yere düşmesini soğukkanlılıkla izledikten sonra, genç kızın yanına yere diz çöktü ve sağ şakağına dayadığı tabancanın tetiğini çekti. Miray Karademir ve Kadir Aslan, poliklinik çalışanları tarafından Universal Hospital Bodrum'a kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Vatan
hemşire
sevgilisini
alnından
vurdu
Yorum (6)
Dr.Cevdett
Değerli hocam öğrenciliğimizde genetiği sizin kitaplarınızdan öğrendik.Uzmanlığa-ihtisasa saygının olmadığı ve yönetici erk tarafından ihtisasın hiçe sayıldığı şu zamanda idarecilerin şu paragrafınızı anlamak istemedikelrini görüyorum. ''4.Eğer uzmanlık sınırlarına saygı göstermeden genel cerrah ortopedistin, kadın-doğumcu üroloğun, göğüs hastalıkları kardiyolojinin işini yapmaya kalkarsa kaos doğar. Türkiye bir sağlık skandalı ile karşı karşıya kalır ve Sağlık Bakanlığı da hiç gereği yokken altından kalkamayacağı sorumluluk ve yükün altına girmiş olur.'' Şu anda pek çok devlet hastanesi acilinde doktor kalmadığından acillere uzmanlar baksın denilerek yaptırılmak istenen sizin bu olmaz dediğiniz şeydir.
1
Cevapla
Yunus Alp
Bir Tıbbi Genetik asistanı olarak Hocamıza yazısından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrenmek istediğim; hocamızın önerdiği ve sağlık bakanlığının gündeminde olan Tıbbi Genetik Board Sınavı'na kimler, hangi şartları taşıyan doktorlar girebilecek? Herhangi bir alanda ihtisas veya doktora yapmış her doktor veya 3-5 ay genetik ile ilgili bir alanda çalışmış herhangi bir kişi bu sınava girebilecek mi? Board sınavı sadece Tıbbi Genetik ile sınırlı mı olacak; yoksa biyokimya, patoloji ve mikrobiyoloji vs. için de sınav açılacak mı? Saygılarımla.
0
Cevapla
genetik hastalıkları
Sayın hocam yazdığınız yazının tamamına katılıyorum...objektif ve güzel bir yazı yazmışsınız...Teşekkür ederim...Ben ayrıca bir noktayı hatırlatmak istiyorum..Herkesin moleküler genetik testlerini yapması durumunda kaynakların uygun kullanılmaması ortaya çıkacak ve neticede bu ülkemiz içinde büyük israf olacaktır...çünkü ehil uzmanlık dalları bunun için vardır..Günümüzde sağlık harcamalarının ciddi sorunlarından biriside gereksiz istemlerdir...Ülke kaynaklarının düzgün ve akılcıl kullanılması içinde genetik testlerini ehil, uzman kişiler tarafından yapılmalıdır...
0
Cevapla
hasan ekim
Sayın hocam Dernek eğer mensuplarının hakkını korumazsa bir anlamı yok demektir. Malesef genetik ile ilgili bilim dalları bazı temel bilim dallarının mensuplarıyla doldurulmuş. Bu yüzden genetik uzmanları kadroya atanamıyor. Nitekim Van'a gelen bir genetikçi bizi sevindirdi, belki müşterek çalışmalar yaparız diye. ama kadro olmayınca gelen arkadaşımızda ya ayrıldı ya da ayrılacak. Bu olumsuz durum ülkemizde her bilim dalını ilgilendirir. Çünkü genetik her bilim dalını az çok ilgilendirir.Sizden dernekle de işbirliği yapıp olumlu gelişmeleri sağlamanızı istiyoruz. Bu katkınız unutmayın ki her bilim dalına yararlı olacaktır.
0
Cevapla
metin uslu
sayın hocam bu işin tek çözümü tüm testlerin enfeksiyoncular tarafından yapılmasıdır. laboratuvara girmeden mikrobiyoloğuz dediklerine göre pek tabidir ki genetik yada biyokimyacı olabilirler. hatta anesteziyolog bir arkadaştan duyduğuma göre alerji yan dalının yanına yoğun bakımıda almışlar. allahım daha neler göreceğiz bakalım
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir