Medimagazin logo

Başhekimden asansör kazası ile ilgili açıklama

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Cem Yıldırım, göz merkezi binasında yaşanan asansör kazasının, elektrik kesintisi nedeniyle asansörün iki kat arasında kalması ve bu arada yaşanan panik sonucu meydana geldiğini söyledi
Başhekimden asansör kazası ile ilgili açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Cem Yıldırım, göz merkezi binasında yaşanan asansör kazasının, elektrik kesintisi nedeniyle asansörün iki kat arasında kalması ve bu arada yaşanan panik sonucu meydana geldiğini söyledi.


Yaşanan asansör kazasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten PAÜ Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Cem Yıldırım, "14 Eylül Çarşamba günü hastanemizin göz merkezi binasında yaşanan kaza hepimizi üzmüştür. Muğla'nın Dalyan Beldesi'nden tedavi amacıyla PAÜ Hastanesi Göz Merkezi'ne gelen Sadık Erken adlı hastamızın eşi Saniye Erken, şehir elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen kesinti nedeniyle 2. ve 3. katlar arasında iki hasta ile birlikte asansörde mahsur kalmıştır. Asansörde mahsur kalanlar kurtarılmak istenirken Saniye Erken, paniğe kapılarak asansör boşluğuna düşmüştür. Yaralı Saniye Erken, ambulansla derhal en yakın sağlık kuruşuna sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Kazanın nedeni bazı basın organlarında yer aldığı gibi teknik bir arıza nedeniyle asansör kabininin boşluğa düşmesi değil, elektrik kesintisi nedeniyle asansörün iki kat arasında kalması ve bu arada yaşanan paniktir. Yaşanan bu kaza, göz merkezi çalışanları başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarını üzmüştür. Olayın sevindirici yanı Saniye Erken'in sağlık durumunun iyi olması ve hayati bir tehlikenin söz konusu olmamasıdır. Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması yönünde çalışmaların devam ettiğini belirtmek isterim" dedi.

İHA
başhekimden
asansör
kazası
ile
ilgili
açıklama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir