Medimagazin logo

Ordu 'ya 15 doktor atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu'nun merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerinde ve çeşitli sağlık ocaklarında görevlendirilmek üzere 15 doktorun atandığını bildirdi
Ordu 'ya 15 doktor atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu'nun merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerinde ve çeşitli sağlık ocaklarında görevlendirilmek üzere 15 doktorun atandığını bildirdi.


Atamaların devam edeceğini söyleyen Yılmaz, "Bu atamalar sağlık alanında mevcut ihtiyacı karşılama noktasında yapılan çalışmaların yalnızca bir kısmıdır. Yapılan bu atamalar, açığın kapanması için yeterli olmasa da önemli bir adım olmuştur. İlçelerimize yapılan atamalarla, buralarda yaşayan vatandaşlarımızın yerinde sağlık hizmeti almaları mümkün olacaktır. Buralarda da hizmet vatandaşın ayağına gidecektir" dedi.


Ordu Devlet Hastanesi'ne ilk ve acil yardım uzmanı, ortopedi ve travmatoloji uzmanı, halk sağlığı uzmanı ve nükleer tıp uzmanı, Boztepe Devlet Hastanesi'ne anestezi uzmanı, Ulubey Devlet Hastanesi'ne uzman genel cerrah, Ünye Devlet Hastanesi'ne kulak burun boğaz uzmanı, Ünye Merkez Eskipazar Sağlık Ocağı'na, Ünye Merkez 1 No'lu Sağlık Ocağı'na, Ünye Merkez 3 No'lu Sağlık Ocağı'na, Gülyalı Merkez Sağlık Ocağı'na, Fatsa Merkez 1 No'lu Sağlık Ocağı'na, Fatsa Merkez 2 No'lu Sağlık Ocağı'na birer doktur, Ünye Merkez 2 No'lu Sağlık Ocağı'na 2 doktor olmak üzere 15 doktor atandı.


İHA
ordu
'ya
15
doktor
atandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir