Medimagazin logo

Hastanede ilaç vurgunu

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ihale ile satın alınan ilaçları çalarak piyasaya sürdükleri belirlenen 2 hastabakıcı yakalandı
Hastanede ilaç vurgunu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ihale ile satın alınan ilaçları çalarak piyasaya sürdükleri belirlenen 2 hastabakıcı yakalandı.


İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen milyarlık ilaç hırsızlığı, düzenlenen operasyonla ortaya çıkarıldı. Hastabakıcılar M.K. ve M.G.'nin, sosyal güvencesi bulunan hastalara dağıtılmak üzere ihale yoluyla alınan ilaç ve medikal aletleri çaldıkları belirlendi. Çaldıkları ilaç ve malzemeleri satarak milyarlarca liralık vurgun yaptıkları tespit edilen şahıslar, düzenlenen bir operasyonla yakalandı.


Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinin ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan araştırma sonucunda hastabakıcıların hastanede yatan hastaların yanında bulunan ilaçları bile çaldıkları ortaya çıktı. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
hastanede
ilaç
vurgunu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir