Medimagazin logo

Doktoruma dokunma!

Mudanya ilçesinde halk 16 ayda 22 bin 500 hastaya bakan doktorun görevden alınmasını protesto etti. Hastane önünde toplanan vatandaşlara hastalar da destek verdi
Doktoruma dokunma!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Mudanya ilçesinde halk 16 ayda 22 bin 500 hastaya bakan doktorun görevden alınmasını protesto etti. Hastane önünde toplanan vatandaşlara hastalar da destek verdi.


Gemlik Devlet Hastanesi'nde çalışırken 16 ay önce Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi'ne geçici görevle gönderilen dahiliye uzmanı Dr. Salim Çınar, kısa sürede ilçe halkının sevgisini kazandı.

Tatil günleri ve geceleri de hastalarına hizmet veren Çınar, görev yaptığı süre içersinde 22 bin 500 hastaya poliklinik, 5 bin hastaya da yatak tedavisi uyguladı.


Hastane Başhekimi Op. Dr. İshak Özçakmak ile anlaşamayan Çınar'ın geçici görevi durduruldu ve Gemlik'e geri gönderilmesine karar verildi.

Bu haberi duyan Mudanyalılar dün protesto gösterisi yaptı.

Hastane önünde toplanan yaklaşık 50 kişi, Çınar'ın görevde kalmasını, Başhekim Özçakmak'ın ise görevden alınmasını istedi. Kalabalığın bu tepkisine, hastanede tedavi gören hastalar da destek verdi.

Radikal
doktoruma
dokunma!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir