Medimagazin logo

Önce ücretsiz ameliyat ettiler, şimdi kontrole geldiler

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde eylül ayında 126 kişiyi ücretsiz ameliyat eden plastik cerrahi uzmanları, bu kez hastalarını kontrol için geldi
Önce ücretsiz ameliyat ettiler, şimdi kontrole geldiler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ordu'nun Ünye İlçesi'nde eylül ayında 126 kişiyi ücretsiz ameliyat eden plastik cerrahi uzmanları, bu kez hastalarını kontrol için geldi.


Oyak Ünye Çimento A.Ş'nin girişimi sonucu ilçeye gelerek Ünye Devlet Hastanesi'nin de katkılarıyla 126 hastayı ameliyat eden Interplast Türkiye Derneği üyesi 9 kişilik ekip, hastaların son durumunu görmek, tedavinin seyrini izlemek ve gerekli işlemleri yapmak üzere yeniden ilçeye geldi.


Ünye Devlet Hastanesi'nde yapılan kontrollerde hastaların ameliyat oldukları bölgeler fotoğraflanarak, bazı hastalar ilaç tedavisine devam etmeleri konusunda uyarıldı. Ekip sorumlusu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Metin Yavuz, hastalarda görülen iyileşmenin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Ünye'de yaşlısından gencine 126 hastaya plastik cerrahiyi ilgilendiren konularda müdahalede bulunduk. Başta el, ayak ve yüz bölgesi olmak üzere vücutta doğuştan gelen kusurlar ve yanıklara bağlı olarak şekil bozuklularının giderilmesi için bize başvuranları tedavi ettik. Son gelinen aşamada hastalarımızın durumu memnuniyet verici. Ayrıca müdahalede bulunulan bölgeyi de fotoğraflayarak, iyileşmenin seyrini daha iyi izleyebiliyoruz" dedi.

İHA
önce
ücretsiz
ameliyat
ettiler
şimdi
kontrole
geldiler
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir