Medimagazin logo

Boş yatak yoktu hayatını kaybetti

Şeker komasına giren Nihal Avcı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında boş yatak olmadığı için ölüme yenildi
Boş yatak yoktu hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Şeker komasına giren Nihal Avcı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında boş yatak olmadığı için ölüme yenildi.

Nihal Avcı henüz 25 yaşındaydı. Altı yaşından beri pençesine düştüğü şeker hastalığı, yüzünden sık sık düşük şeker komasına giriyordu. Hastalığı, eğitimini engelleyecek kadar ayak bağı olsa da, neşesinden hiçbir şey kaybetmemişti. Nihal, 25 Kasım gecesi yeniden "düşük şeker koması" nedeniyle fenalaştı. Maltepe'de oturan Nihal, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Nihal'in yoğun bakıma servisine kaldırılması gerektiğini söyleyen doktorlar, yer olmadığı gerekçesiyle hastaneye kabul etmedi.

"AMBULANS VERİLMEDİ" İDDİASI
Maltepe'deki Özel Dünya Hastanesi'ne götürülen genç kız,buradan da gerekli cihazlar olmadığı gerekçesiyle tekrar Kartal'a gönderildi. Ancak iki saat süren yaşam mücadelesini, müdahalede geç kalındığı için kaybetti. Nihal'in 70 yaşındaki babası ve ağabeyi, onun ölümünün ardından çılgına döndü. Ambulans vermeyip, yeterli ilgiyi göstermediklerini düşündükleri Kartal Devlet Hastanesi doktorlarıyla girdikleri ağız dalaşı kavgaya dönüştü. Ağabey Hayrettin Avcı, kavgayı ayırmak için araya 5 polis ve 5 güvenlik görevlisinin girdiğini, babasına ve kendisine biber gazı sıkıldığını iddia ediyor.

Sabah
boş
yatak
yoktu
hayatını
kaybetti
Yorum (1)
Cevdet Tokat
Geçenlerde bir tv filmi izlerken SİGARA sahnesinin sansür edildiğini, fakat RAKI Tokuşturma sahnesinde rakının reklam yaparcaşına gösterildiğini izlediğimde şaşırıp kaldım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. RTÜK bu görüntüleri izlemiyor mu acaba?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir