Medimagazin logo

Acil serviste unutulan çocuk hastane personelini telaşlandırdı

Adana'da, babası tarafından acil servis girişindeki sedyede unutulan kız çocuğu, hastane personelini ayağa kaldırdı. 2 saat sonra ortaya çıkan baba, diğer hasta çocuğunun işlemlerini yaptığı için kızını almakta geciktiğini söyledi
Acil serviste unutulan çocuk hastane personelini telaşlandırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana'da, babası tarafından acil servis girişindeki sedyede unutulan kız çocuğu, hastane personelini ayağa kaldırdı. 2 saat sonra ortaya çıkan baba, diğer hasta çocuğunun işlemlerini yaptığı için kızını almakta geciktiğini söyledi.


Adana Numune Hastanesi'nde yaşanan olayda, Recep Akman (33) ishale yakalanan 2 yaşındaki çocuğunu, evinde kimse olmadığı için 4 yaşındaki kızı Asiye ile birlikte Acil Servis'e getirdi. Hastanede uyuklayan Asiye'yi sedyeye yatırarak, küçük çocuğunun yatış işlemlerini yaptırmak üzere acil servisten ayrılan Recep Akman, uzun süre ortalıkta gözükmedi.


Recep Akman'ın gidişinden habersiz olan hastane personeli, yaklaşık 2 saattir sedyede uyuklayan Asiye'ye sahip çıkan olmayınca, "terk edildi" sanarak telaşa kapıldı. Hastane görevlileri, çocuk odasında ve gözlem odasında bağırarak küçük kızın ailesini aradı, bulunamayınca da anons yaptırdı. Bu sırada acil servis doktorları da sedyede oturan çocuğu gözlem odasına alarak muayene etti, önemli bir bulguya rastlanmayınca da polis noktasına teslim etti.


Anons üzerine baba Recep Akman yaklaşık 2 saat sonra ortaya çıkarak polis noktasındaki kızına sahiplendi. Akman, "Küçük çocuğum ishale yakalanmıştı. Evde bırakacak kimse olmayınca ablasıyla birlikte hastaneye getirdim. Ama Asiye acil serviste uyuklayınca sedyeye yatırdım ve hasta çocuğumun işlemleri için idari binaya gittim. İşlemler biraz uzadı, geciktim. Büyütülecek bir şey yok" diyerek polisin ve hastane görevlilerinin şaşkın bakışları arasında hastaneden ayrıldı.

İHA
acil
serviste
unutulan
çocuk
hastane
personelini
telaşlandırdı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir